; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vocea Romaniei 2

Noul sezon „Vocea României” începe la Pro TV pe 18 septembrie

19 August 2015

Din 18 septembrie, Pro TV dedică serile de vineri celui de-al cincilea sezon al show-ului „Vocea României'. Loredana, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă și-au completat echipele, după ce, timp de două luni, echipa a călătorit mai multe de 3000 de kilometri și a vizitat 5 orașe: Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Timișoara și București.

Vocea Romaniei 2

La preselecții au venit peste 2.000 de persoane, pregătite să demonstreze că vocea lor este cea care va întoarce scaunele antrenorilor. În etapa următoare, antrenorii și-au ocupat scaunele și au început audițiile pe nevăzute.

Loredana, Moga, Smiley și Tudor sunt acum într-o perioadă de pregătiri și repetiții pentru etapa în care competiția vocilor se mută în ringul „Vocea României'.

Pavel Bartoș, gazda emisiunii, i-a urmărit pe antrenori, a încurajat concurenții și a fost alături de susținătorii lor.

„Cel de-al cincilea sezon Vocea României va fi unul incendiar! Incendiar, în primul rând din perspectiva concurenților, care se vede că și-au dorit să participe și își doresc cu ardoare să câștige acest trofeu numit Vocea României. În al doilea rând, din perspectiva antrenorilor, care sunt într-o formă de zile mari – se vede că și ei își doresc foarte mult să câștige acest trofeu. În al treilea rând, din perspectiva set-up-ului, care, dacă anul trecut ne-a surprins din toate punctele de vedere, anul acesta urcă la un alt nivel.', spune Pavel Bartoș.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare