; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Te cunosc de undeva juriu 2014

Noul sezon „Te cunosc de undeva!” începe mâine la Antena 1

12 September 2014

Antena 1 lansează sâmbăta aceasta, de la ora 20.30, cel de-al șaselea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva'.

[Not a valid template]

Maria Buză, Anda Adam, Lora, Rona Hartner, Pepe, CRBL, Jorge și Florin Ristei revin la Te cunosc de undeva!' în calitate de concurenți.

Juriul emisiunii este format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

Ozana va acorda notele pentru interpretarea vocală, Andreea pentru coregrafie, Andrei pentru actorie, iar Temișan pentru întreg spectacolul.

Show-ul va fi prezentat, ca și până acum, de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

În deschiderea noului sezon, prezentatorii și jurații vor oferi un moment muzical inedit, în cadrul căruia Andrei Aradits, de exemplu, va cânta o melodie din repertoriul lui Gică Petrescu, iar Cosmin va interpreta piesa lui Fuego, ‘Toată lumea dansează cu mine’', potrivit unui comunicat de presă al Antena 1.

De asemenea, în această primă ediție, Rona Hartner se transformă în Aretha Franklin, celebra artistă a cărei fană este, Pepe îmbracă ia și fota și își pune pe cap marama, ca să o imite pe Maria Lătărețu, iar Jorge se urcă pe tocurile de 15 centimetri și încalță ciorapii de plasă pentru a deveni Shontelle.

În ce personaje se vor transforma Maria Buză, Anda Adam, Lora, CRBL și Jorge, și care este concurentul care va reuși să ridice juriul în picioare, veți afla sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 20.30, la Te cunosc de undeva!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare