; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Te cunosc de undeva

Noul sezon „Te cunosc de undeva!”, care începe în weekend la Antena 1, aduce mai multe schimbări

07 September 2017

Show-ul „Te cunosc de undeva!' revine la Antena 1 sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20.00 cu cel de-al 12-lea sezon. Potrivit unui comunicat al postului, emisiunea a pregătit fanilor mai multe noutăți.

 

Iată care sunt acestea:

 

  • În noul sezon va fi prezent un invitat surpriză permanent, pe care telespectatorii îl vor descoperi în prima ediție, cea din acest weekend.

  • Ruleta personajelor va acorda puncte concurenților, iar concurentul care le va primi va trebui să pregătească un moment special, alături de invitatul surpriză.

  • În locul interviurilor realizate înaintea intrării în liftul magic, vor fi difuzate imagini inedite din procesul transformărilor.

Iată declarația integrală despre noutățile sezonului 12, făcută de Augusta Lazarov Petrescu, realizatoarea show-ului:

„Noutățile sezonului 12 „Te cunosc de undeva!' vor dezvălui mai mult din drumul plin de întâmplări surprinzătoare făcut de concurenți către personajele oferite cu atâta generozitate de ruletă. În locul interviurilor realizate înaintea intrării în liftul magic, vom oferi publicului imagini inedite din procesul laborios și minuțios al transformărilor devenite celebre în show-ul nostru. Ruleta va oferi și ea pentru prima oară puncte, nu foarte multe, ci zero puncte (râde), pentru a nu influența clasamentul realizat pe baza punctelor oferite de jurați și concurenți. Concurentul care primește „zero puncte la ruleta' este „pedepsit' cu interpretarea unei melodii, în deschiderea ediției de săptămâna următoare, în duet cu invitatul nostru surpriză, o prezență permanentă pe toată durata acestui al 12-lea sezon!', a explicat Augusta Lazarov Petrescu.

 

Echipa sezonului 12

Sâmbăta aceasta, Adriana Trandafir, Lidia Buble, Julie Mayaya, Anisia Gafton, Ramona Bădescu, Alin Pascal, Sebastian Muntean, CRBL și Cezar Ouatu vor intra în jocul transformărilor, iar jurații – Andreea Bălan, Ozana Barabancea (care a anunțat recent că a slăbit 17 kilograme!), Andrei Aradits și Aurelian Temian – și prezentatorii – Alina Pușcaș și Cosmin Seleși – sunt pregătiți să se lase impresionați!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare