; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Next Star 1

Noul sezon „Next Star” începe joia aceasta, la Antena 1

10 February 2016

Copiii extraordinari ai României își regăsesc scena la Next Star', joi, 11 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1. Emisiunea revine cu un juriu nou, din care fac parte Alina Eremia, CRBL, Dorian Popa și Pepe.

Next Star 1

Cel de-al șaselea sezon Next Star' aduce schimbări și în formatul emisiunii. Acesta le va permite copiilor talentați nu doar la muzică, dans și teatru, ci și la șah, acrobație, arte marțiale sau alte domenii, să-și demonstreze aptitudinile speciale în fața celor patru jurați. De asemenea, se va schimba și sistemul de votare. Pe parcursul show-ului, publicul va avea posibilitatea să-și voteze favoritul pe care-l va putea trimite în finală.

Next Star 2

„Ce noroc am că știu încă de pe acum vedetele anilor 2030 – 2040! Imaginați-vă doar ce prezentator norocos ar fi fost cel care ar fi stat lângă Birlic la 10 ani sau Dan Spătaru la 7 ani', spune prezentatorul Dan Negru.

Cu ce talente îi vor uimi copiii pe noii jurați și ce alte surprize a pregătit pentru concurenți și jurați echipa emisiunii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 11 februarie, de la ora 20.30, în premiera noului sezon Next Star'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare