; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Vîrlan 2

FOTO: Noul sezon „Mama mea gătește mai bine” începe cu o ediție specială

07 September 2017

Noul sezon „Mama mea gătește mai bine' începe cu o ediție specială ce va fi difuzată pe Prima  duminică seară, pe 10 septembrie, de la ora 19.30, informează un comunicat al postului.

Chef Horia Vîrlan și prezentatorul emisiunii Valentin Sanfira vor intra chiar ei în rolul concurenților. Astfel, în ediția specială a emisiunii Horia Vîrlan va găti pentru prima oară cu fiica sa, iar Valentin Sanfira va face o rețetă a mamei lui.

 

„A durat ceva să o conving pe Ileana să vină să gătească în fața camerelor de luat vederi. Ei nu-i place să iasă în public, să se dea în spectacol, dar până la urmă am convins-o și a venit să gătească o rețetă de-a mea în bucătăria „Mama mea gătește mai bine'. Eu zic că s-a descurcat bine, dar îi las pe telespectatori să descopere ei ce a gătit Ileana. Pot să mai spun că preparatul făcut de Valentin, după o rețetă a mamei lui, a fost ceva mai puțin obișnuit, interesant și mi-a plăcut ideea în sine', a declarat Horia Vîrlan.

 

Duminică seară, de la ora 19.30 la Prima TV, vom afla ce au ce au gătit cele două echipe și cine a câștigat ediția specială „Mama mea gătește mai bine'.

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare