; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Noul sezon „Las Fierbinți”, al 11 lea, începe mâine, la Pro TV. Ce se întâmplă în primul episod (2)

Noul sezon „Las Fierbinți”, al 11-lea, începe la Pro TV. Ce se întâmplă în primul episod

22 February 2017

Sezonul 11 din „Las Fierbinți' debutează astăzi, 22 februarie, de la ora 20:30, iar cele mai îndrăgite personaje din serial revin în forță, la Pro TV. Vă reamintim că programul Pro TV din această săptămână a suferit modificări, despre care puteți citi mai multe în acest articol.

Bobiță (Mihai Bobonete), Giani, Primarul Vasile (Gheorghe Ifrim), Dalida (Ecaterina Țugulea), Robi (Leonid Doni), Celentano (Adrian Văncică), Firicel (Toma Cuzin), Ardiles (Mihai Mărgineanu), Gianina (Anca Dumitra) și Dorel (Mihai Rait Dragomir) trec prin întâmplări serioase și problematice pentru ei, se arată într-un comunicat de presă Pro TV.

Primarul Vasile poate ajunge senator

În primul episod din sezonul cu numărul 11 al serialului „Las Fierbinți', difuzat de Pro TV miercuri seară, Vasile (Gheorghe Ifrim) primește un telefon important de la un deputat, care îi face o propunere de nerefuzat primarului fierbințean: îl va propune pe listele de la Senat dacă reușește să îl acopere la soția sa, pe care a mințit-o că a fost în vizită în Fierbinți, deși nu fusese așa. Misiunea lui Vasile pare simplă, iar Dalida (Ecaterina Țugulea) începe să viseze la viitorul ei statut de secretară de senator.

Polițistul satului, Robi (Leonid Doni), nu primește, însă, nicio veste bună atunci când intră în biroul primarului: Domnule Doroftei, situația dumneavoastră e catastrofală!'.

După ce a cercetat activitatea polițistului în sat, Vasile concluzionează că s-a dat de partea infractorilor, pentru că amenzile încasate au scăzut semnificativ. Însă situația nu e foarte clară dacă Robi este polițist corect sau parte din mafie.

Petrecere de ziua lui Nicu Rață

De ziua sa, Nicu Rață (Marius Chivu) are un plan: să renunțe la petrecerea din curtea proprie și să închirieze barul lui Bobiță (Mihai Bobonete): „Schimb prefixul, fac 40 de ani și vreau să-și aducă aminte lumea – când a făcut Rață 40 de ani, ce tare a fost petrecerea aia!'.

Bobiță și Giani (Costi Diță), în stilul specific, reușesc să îl demoralizeze pe Rață și să nu mai aibă niciun motiv de petrecere: „Ce-i asta, să faci petrecere că îmbătrânești? Ție ți se duce ața de pe mosor și tu te bucuri?'. De aici, Bobiță și Giani încep să dezvolte o adevărată teorie a zilelor de naștere, care, de fapt, nu sunt zile, ci secunde! Iar dacă Rață era născut noaptea, ar fi trebuit să spună că e noaptea lui.

Pățaniile personajelor continuă, cu Dorel (Mihai Rait Dragomir) care începe să viseze la căsătorie cu nimeni alta decât Gianina, iar Celentano (Adrian Văncică) încearcă să vorbească despre coregrafii și dans și să încurajeze o tânără speranță  în tainele dansului, iar apoi face chiar el o demonstrație, exemplificând cu ceva de o importanță clară: „mersul de discotecă'.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: Leonid Doni, polițistul Robi din „Las Fierbinți', joacă în comedia „Prenumele'

FOTO. Serialul 'Las Fierbinți' are episod special dedicat Crăciunului

Un nou personaj apare în „Las Fierbinți'

Las Fierbinţi', noul serial românesc de la Pro TV

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare