; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serial camera de garda

Noul sezon din „Camera de gardă” rămâne fără două personaje cheie

19 May 2021

Difuzat de postul Diva până pe 27 iunie, sezonul al șaselea din serialul „Camera de gardă' ne arată cum s-a adaptat curajoasa echipă de medici și asistente la condițiile impuse de pandemie. Al șaptelea sezon va rămâne însă fără două personaje din distribuția originală, a scris recent deadline.com.

Nici Yaya DaCosta (interpreta devotatei asistente April Sexton), nici Torrey DeVitto (care juca rolul medicului pediatru Natalie Manning) nu se vor mai regăsi pe generic în al șaptelea sezon al serialului.

Vestea e cel puțin șocantă pentru fani, pentru că ambele eroine făceau parte din poveste încă de la lansarea serialului, în 2015, și și-au câștigat numeroși admiratori de-a lungul celor șase sezoane. Însă cele două frumoase și talentate actrițe au deja, se pare, alte angajamente. Yaya DaCosta a fost distribuită în mini-seria „Our Kind of People', produsă de Lee Daniels, comandată de Fox la începutul acestui an.

Ea joacă rolul unei mame singure care încearcă să asigure viitorul celor dragi și îl are ca partener pe Morris Chestnut. Torrey DeVitto nu e implicată, deocamdată, într-un nou proiect TV, dar va apărea în viitorul film independent „Skelly'. Acesta este o dramă de familie aflată în pre-producție, care îi mai are în distribuție pe John Palladino, Devin Trey Campbell și Jake Katzman.

Actrița s-a adresat, de altfel, fanilor serialului, într-un mesaj emoționant postat pe Instagram. „Toate lucrurile bune trebuie să se încheie. A fost o onoare și o mare bucurie să o interpretez pe dr. Natalie Manning din echipa serialului «Camera de gardă»' în toate aceste șase sezoane.

Dar acum este timpul ca eu și Natalie să ne înclinăm și să ne luăm la revedere. Vă mulțumesc tuturor, privitorilor fideli, care ați adorat-o la fel de mult ca mine', a scris Torrey DeVitto la mai puțin de o oră după ce au apărut știrile că atât ea, cât și colega ei, Yaya DaCosta, nu vor mai apărea în sezonul șapte.

Fanii serialului difuzat de Diva se vor bucura însă să-i revadă pe ceilalți actori îndrăgiți. Dr. Ethan Choi (Brian Tee), dr. James Lanik (Nate Santana), psihiatrul Daniel Charles (Oliver Platt), dr. Will Halstead (Nick Gehlfuss), Marlyne Barrett (în rolul asistentei Maggie Lockwood) și Sharon Goodwin (S. Epatha Merkerson), directoarea spitalului, sunt așteptați să revină în sezonul șapte, deși contractele lor sunt încă în curs de negociere.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare