; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ghici cine vine la Cronica

“Cronica Cârcotaşilor” revine la Prima TV pe 17 septembrie

25 August 2014

Un nou sezon al Cronicii Cârcotaşilor' debutează pe 17 septembrie, la Prima TV, a anunțat postul tv. „Cronica' se întoarce cu rubrici binecunoscute, personaje consacrate, surprize şi noi prezentatori.

După 14 ani de la lansare, emisiunea nu va mai fi prezentată de Mihai Găinușă, iar din echipă vor lipsi și Codruț Kegheș, Octavian Păscuț și Oana Ioniță.

Cristian Hrubaru, la pupitrul „Cronicii Cârcotașilor'?

Vedeta de pe afişul Cronicii Cârcotaşilor ar putea începe noul sezon chiar la pupitru, au lăsat să se înțeleagă reprezentanții postului tv. Cristian Hrubaru spune că va fi un sezon plin cu surprize, atât de multe şi bine ţinute în secret, încât nici noi, cei din echipă, nu ştim prea multe. Sunt convins că telespectatorii vor primi noua formulă de la pupitrul Cronicii Cârcotaşilor cu mult entuziasm şi bucurie'.

Echipa lui Găinușă e gata pentru „Cusurgiii'

Mihai Găinușă a părăsit „Cronica Cârcotașilor' la începutul lui iulie, după o perioadă lungă de reflecție, după cum mărturisea chiar el. Fostul cârcotaș va avea propria lui emisiune la Prima TV – „Cusurgiii'.

Şerban are drepturi exclusive asupra poreclelor noastre, astfel că nu va mai exista Mistreţu' şi nici Dezbrăcatu'. Aşa a decis Huidu şi asta este! Eu voi rămâne mai mult în spatele camerelor, ca producător', a declarat Tavi Păscuț pentru tabloidul Libertatea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare