; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bravo, ai stil! 2

Noul sezon „Bravo, ai stil” are alte zile și ore de difuzare. Iată programul pregătit de Kanal D

14 December 2018

Cel de-al cincilea sezon „Bravo, ai stil!' va debuta pe 31 decembrie, in seara de Revelion, la ora 20:00, intr-o editie speciala de Sarbatoare, in care telespectatorii le vor putea cunoaste in premiera pe cele 10 concurente aflate in cursa pentru marele premiu: 100.000 de lei si titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Daca pana acum emisiunea era difuzata de luni pana vineri de la ora 16:30, si sambata, de la ora 22:00, Kanal D schimba odata cu premiera noului sezon orele si zilele in care show-ul de stil va fi difuzat. 

Astfel, incepand din 1 ianuarie, emisiunea prezentata de Ilinca Vandici va fi putea fi urmarita patru zile pe saptamana, de la 22:30; de luni pana miercuri vor fi difuzate editiile zilnice, in care concurentele isi vor da toata silinta pentru a primi punctele atat de necesare din partea juratilor, iar in fiecare joi, de la aceeasi ora, telespectatorii vor putea urmari Galele Bravo, ai stil!'. La masa juriului se vor afla trei personalitati cu greutate din lumea modei romanesti, Catalin Botezatu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu; una dintre noutatile acestui sezon este data de faptul ca celor trei jurati li se va alatura saptamanal un invitat special,gata sa valideze si sa comenteze tinutele concurentelor.

Telespectatorii vor avea un cuvant important de spus in evolutia in concurs a concurentelor, pentru ca acestia isi vor putea sustine favorita prin intermediul votului exprimat prin SMS. In timpul galelor se vor face eliminarile, in urma voturilor. Mai multe informatii referitoare la mecanismul de votare va vom furniza in perioada imediat urmatoare.

Nu pierdeti premiera debutului cinci Bravo, ai stil!', 31 decembrie, de la ora 20:00, in care telespectatorii vor putea face cunostinta, in premiera, cu cele 10 concurente. Incepand cu 1 ianuarie, emisiunea va putea fi urmarita de luni pana joi, de la 22:30, la Kanal D!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare