Homepage  / SkyShowtime

„Yellowstone”, sezonul 5B, se lansează pe SkyShowtime. Data de lansare și noul trailer al serialului cu Kevin Costner

„Yellowstone”, sezonul 5B, se lansează pe SkyShowtime. Data de lansare și noul trailer al serialului cu Kevin Costner
8

de Redactia Tvmania,

Vești bune pentru fanii serialului „Yellowstone”! SkyShowtime a prezentat trailerul oficial pentru mult așteptatul sezon 5B din Yellowstone, care va avea premiera în exclusivitate pe toate piețele SkyShowtime joi, 14 noiembrie. 

Sezonul 5B din „Yellowstone” va avea premiera pe 14 noiembrie

Co-creat de scenaristul nominalizat la Oscar, Taylor Sheridan (Wind River, Hell or High Water și Sicario) și John Linson, Yellowstone este o cronică a familiei Dutton, care controlează cea mai mare fermă de vite din Statele Unite. Pe fondul alianțelor schimbătoare, crimelor nerezolvate, rănilor deschise și respectului câștigat cu greu – ferma este în conflict constant cu cei cu care se învecinează – un oraș în expansiune, o rezervație indiană și primul parc național al Americii.

Yellowstone Season 5B – Unit PhotographyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sezoanele 1-5 din Yellowstone sunt disponibile pentru vizionare acum, doar pe SkyShowtime. Serialul este distribuit de Paramount Global Content Distribution. 

Yellowstone face parte din oferta de divertisment în creștere a scenaristului nominalizat la Oscar, Taylor Sheridan pe SkyShowtime, care include: 18831923Lawmen: Bass Reeves, primarul orașului Kingstown, Lioness, Tulsa King și mult așteptatul Landman.

În centrul acțiunii se află familia Dutton, proprietarii celei mai mari ferme din Statele Unite, care luptă să-și păstreze pământurile în fața dezvoltatorilor imobiliari, a triburilor amerindiene și a grupurilor de protecție a mediului. „Yellowstone” nu este doar despre luptele pentru terenuri, ci și despre legăturile de familie, trădări și sacrificii.

Ce actori fac parte din distribuția serialului

Serialul „Yellowstone” beneficiază de o distribuție de top, care a adus la viață personaje complexe și memorabile. Iată o parte dintre cele mai importante personaje care dau culoare serialului.

  • John Dutton (Kevin Costner) – Patriarhul familiei Dutton și stâlpul principal al serialului, John este un personaj puternic, dar și vulnerabil. El este dedicat menținerii fermei și moștenirii familiei sale cu orice preț. Kevin Costner, un veteran al filmelor western, aduce o carismă aparte rolului său, oferind o performanță ce i-a adus recunoaștere din partea publicului și criticilor.
  • Beth Dutton (Kelly Reilly) – Fiica lui John, Beth este o femeie de afaceri dură și neînfricată, cu o personalitate puternică și o loialitate absolută față de tatăl ei. Deși este necruțătoare cu dușmanii familiei, Beth are și laturi vulnerabile, mai ales în ceea ce privește relația sa cu fratele ei adoptiv, Rip. Kelly Reilly impresionează cu intensitatea emoțională pe care o aduce în fiecare scenă.
  • Kayce Dutton (Luke Grimes) – Fiul cel mic al lui John Dutton, Kayce este un fost soldat care se confruntă cu propriile traume și dileme morale. Deși inițial distanțat de familia sa, pe parcursul serialului, el devine un personaj esențial în lupta pentru fermă. Relația sa cu soția sa, Monica, și fiul lor, Tate, adaugă o dimensiune personală și emoționantă poveștii.
  • Rip Wheeler (Cole Hauser) – Rip este mâna dreaptă a lui John și unul dintre cele mai devotate personaje ale familiei Dutton. Cu un trecut dureros și o loialitate de neclintit, el dezvoltă o relație profundă și complicată cu Beth. Cole Hauser a reușit să aducă la viață un personaj care este la fel de intimidant pe cât este de sensibil în relațiile sale personale.
  • Monica Dutton (Kelsey Asbille) – Soția lui Kayce și membră a unei triburi amerindiene, Monica aduce în prim-plan tensiunile dintre comunitatea sa și familia Dutton. Ea oscilează între două lumi, încercând să găsească un echilibru între protejarea propriei familii și respectarea rădăcinilor sale.
  • Jamie Dutton (Wes Bentley) – Fiul adoptiv al lui John, Jamie este un avocat cu ambiții mari, dar care se luptă să găsească locul său în cadrul familiei. Relațiile tensionate cu tatăl său și cu Beth fac din Jamie un personaj complex, prins între loialitatea față de familie și propriile aspirații.

Sursă foto: SkyShowtime

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton