; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DTM_106_Unit_00530_R

Noul serial Netflix „Dead to Me”, cu Christina Applegate și Linda Cardellini, se lansează vineri, 3 mai

02 April 2019

O nenorocire nu vine niciodată singură… Christina Applegate și Linda Cardellini joacă în noul serial original Netflix „Dead to Me' / „Nu mai exiști pentru mine', o comedie neagră care se va lansa la nivel global vineri, 3 mai.

 Vezi galeria foto >

În „Dead to Me', Jen (Christina Applegate) este o văduvă sarcastică, hotărâtă să afle adevărul despre moartea soțului ei în urma unui accident de mașină, în care criminalul a fugit. Judy (Linda Cardellini) este o optimistă cu spirit liber care a suferit o pierdere recentă. Atunci când cele două femei se întâlnesc într-un grup de sprijin, devin prietene bune, în ciuda personalităților lor diametral opuse. Însă în timp ce discută la un pahar de vin despre pasiunea lor comună pentru The Facts of Life, Judy se străduiește cu disperare să o protejeze pe Jen de un secret șocant care îi poate distruge viața. „Dead to Me', creat de Liz Feldman (2 Broke Girls, One Big Happy), este o comedie neagră care pătrunde în lumea durereroasă, nefiltrată și bizar de amuzantă a durerii, pierderii și uitării.

De la creatorul și producătorul executiv Liz Feldman, „Dead to Me' îi are în distribuție pe Christina Applegate (Jen), Linda Cardellini (Judy), James Marsden (Steve), Ed Asner (Abe) și Brandon Scott (Nick). Jessica Elbaum (Gloria Sanchez Prods.), Christie Smith și Christina Applegate sunt și producători executivi, alături de Adam McKay și Will Ferrell pentru Gloria Sanchez Productions.

Serialu „Dead to Me' este produs de CBS Television Studios pentru Netflix.

Puteți vedea trailer-ul aici:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare