; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Severance

Noul serial dramă „Castle Rock” este disponibil pe HBO GO

03 August 2018

„Castle Rock' îi duce pe telespectatori în lumea terifiantă creată de autorul Stephen King și combină latura mitologică și poveștile intime ale personajelor din operele cele mai îndrăgite ale lui King într-o saga epică, plină de întuneric, a cărei acțiune care are loc la câțiva kilometri de pădurea din Maine.

Serialul este dezvoltat de Sam Shaw și Dustin Thomason, iar Stephen King și J.J. Abrams sunt producători executivi.

Orașul fictiv din Maine, Castle Rock, a apărut des în opera lui King: „Cujo, „The Dark Half', „IT' și „Needful Things', în nuvela „The Body', precum și în „Rita Hayworth' și „The Shawshank Redemption'.

Castle Rock este un thriller original ce explorează temele și lumile specifice operei lui King și abordează câteva dintre poveștile sale legendare și îndrăgite.   În serial joacă André Holland (Knick, Selma, 42), Melanie Lynskey (Sub același acoperiș, Sus, în aer) și Bill Skarsgård (It, Atomic Blonde: Agenta sub acoperire), împreună cu Jane Levy (Suburgatory, Shameless) și Sissy Spacek (Carrie, Fata de miner). Scott Glenn (Cei rămași) este invitat special.

Primele 4 episoade pot fi urmărite pe HBO GO. Un nou episod va fi disponibil în fiecare joi.

Castle Rock este realizat de Hulu, King, Bad Robot și Warner Bros. Television, care au mai colaborat la serialul eveniment 11.22.63, bazat pe romanul lui King.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare