; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dr Foster

Serialul britanic “Dr. Foster” a revenit în grila DIVA

16 May 2017

Dr. Foster', un serial dramatic britanic despre medicul Gemma Foster, care bănuiește că soțul ei are o aventură extraconjugală, difuzat anterior de DIVA, revine în grila postului începând de marți, 16 mai, de la ora 21.00. Următorul episod va fi difuzat marți, 23 mai, de la aceeași oră.

Transmis pentru prima dată de postul BBC One în septembrie 2015, serialul îi are în distribuție pe Suranne Jones, Bertie Carvel, Tom Taylor, Thusitha Jayasundera, Martha Howe-Douglas și alții.

Dr. Foster' urmărește povestea medicului Gemma Foster (Suranne Jones), care, atunci când l-a cunoscut pe soţul ei, Simon (Bertie Carvel), în Londra, acum 14 ani, a renunţat la viaţa citadină pentru a se stabili în orăşelul natal al lui Simon, Parminster. Aici şi-a creat viaţa de familie pe care şi-a dorit-o întotdeauna. Acum, Gemma este o figură respectată a comunităţii, medic generalist şi mama lui Tom (Tom Taylor), care are 11 ani, trăind o viaţă aparent perfectă şi din exterior, şi din interior. Dar când în căsnicia ei încep să apară fisuri, Gemma va fi forţată să analizeze cât de idilică este cu adevărat viaţa ei şi dacă oraşul în care locuieşte chiar înseamnă „acasă' pentru ea.

Totul se schimbă atunci când Gemma Foster începe să suspecteze că soţul ei ascunde un secret întunecat şi sapă după indicii. Adevărul o va şoca profund. Revenindu-şi după secretele descoperite, Gemma trebuie să ia o decizie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare