; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

135797_0517

Premieră la Disney Channel: Serialul „Evermoor” începe luni, 27 aprilie

23 April 2015

„Evermoor', o mini-serie în 4 părți, prezintă povestea Tarei Crossley (interpretată de Naomi Sequeira), o adolescentă americancă ce se mută din SUA în Evermoor, un orăşel frumos dar izolat, situat la marginea unor mlaştini care îţi dau fiori, în mijlocul Angliei. În timp ce mama Tarei, o scriitoare celebră, şi tatăl ei vitreg sunt ocupaţi cu instalarea în Conacul Evermoor, Tara şi fratele ei Jake, alături de fraţii lor vitregi britanici Seb şi Bella, încearcă să se acomodeze cu viaţa în noua casă.

[Not a valid template]

Pericolul, misterul şi intriga apar atunci cand Tara descoperă o tapiserie fermecată, țesută de sinistrul cerc de cusut cunoscut sub numele de Everini, iar Esmerelda Dwyer, liderul lor, se hotărăște să scape de eroina noastră și familia ei cu orice preț. Astfel, Tara şi fratele ei vitreg, Seb, trebuie să acţioneze împreună pentru a-şi salva noua casă şi noul început al familiei în Anglia.

Filmările au avut loc în inima regiunii de Nord-Vest din Regatul Unit, în zona pitorească a Arley Hall şi Gardens, precum şi orăşelul vecin, Great Budworth din Cheshire.

Evermoor debutează cu prima parte luni, 27 aprilie, de la ora 15:15, urmată de câte un nou capitol al poveștii, în fiecare din următoarele 3 zile, de la aceeași oră, doar la Disney Channel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare