; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ben10_Vert_Campaign Art_F

Noul serial „Ben 10” începe, în premieră, la Cartoon Network

10 October 2016

Postul Cartoon Network a programat pentru astăzi, de la ora 15.25, premiera noului serial „Ben 10', animaţia fenomen care i-a făcut pe copiii din toată lumea să îşi dorească să se transforme în extraterestrul lor preferat.

Ben10_Vert_Campaign Art_F

O nouă generație de fani se poate aştepta la acțiuni pline de energie și de fantezie, alături de sensibilitatea şi de umorul care a transformat acest serial într-o senzaţie internațională, în momentul lansării din 2006.

Bazându-se pe franciza de mare succes despre copilul erou Ben Tennyson, Ben 10 va introduce un nou Ben, alături de verişoara lui, Gwen, şi de bunicul Max, în timp ce călătoresc prin țară în timpul vacanței de vară. Atunci când Ben găsește Omnitrixul, un ceas misterios care îl transformă în zece extratereştri  prietenoşi diferiţi, o lume a superputerilor extraterestre se deschide pentru el. Serialul este produs de Studiourile Cartoon Network, având ca producător executiv compania Man of Action Entertainment (Big Hero 6, Generator Rex), cu John Fang (Mixeli, Generator Rex) în calitate de supervising producer.

Popularitatea serialului a lansat trei serii animate suplimentare (Ben 10 Alien Force, Ben 10: Ultimate Alien, Ben 10: Omnivers); două filme animate (Ben 10: Secret of the Omnitrix, Ben 10: Distroy All Aliens); și două filme live-action (Ben 10: Race Against Time, Ben 10: Alien Swarm).

Un succes dovedit pentru Cartoon Network, Ben 10 a făcut vânzări senzaţionale în domeniul jucăriilor, interactiv şi divertisment, generând mai mult de 4,5 miliarde de dolari din vânzări cu amănuntul la nivel mondial până în acest moment.

Alte articole:

1. Cartoon Network difuzează ultimul sezon din „Un show obișnuit'

2. Elena din Avalor vine în octombrie la Disney

3. Se anunță aventuri noi în octombrie, la Minimax

4. Cartoon Network anunță un nou serial „Ben 10'

5. „Ben 10' revine cu episoade noi la Cartoon Network anul viitor

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare