; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Del toro

Noul proiect al regizorului Guillermo Del Toro

18 January 2016

Maestrul mexican al genului fantastic, Guillermo Del Toro, regizorul „Labirintului lui Pan', pregătește un nou proiect pe cât de întunecat pe atât de interesant.

del toro

Este vorba despre adaptarea unei serii de trei cărți intitulate „Scary Stories to Tell in the Dark', scrise în 1981 de Alvin Schwartz și ilustrate de Stephen Gammell, care conțin mai multe povestiri și legende urbane fantastice.

Chiar dacă nu sunt foarte cunoscute pe această parte a oceanului, povestirile sunt foarte populare în Statele Unite, iar Del Toro este un mare fan al lor. Chiar el a postat știrea pe contul său de Twitter.

Pentru început, s-au alăturat proiectului scenariștii seriei „Saw', Marcus Dunstan și Patrick Melton, și John August, cunoscut pentru contribuțiile sale la scenariile mai multor filme ale lui Tim Burton, ca „Charlie și frabrica de ciocolată', „Mireasa moartă' sau „Frankenweenie', care descrie proiectul ca „destul de înfricoșător' și adaugă că „ilustrațiile sunt elementele cruciale ale cărților și ne vor servi pentru a realiza atmosfera filmului'.

Pentru moment, nu se știe nicio dată de începe a filmărilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare