; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

AXN Spin, un post dedicat tinerilor, începe să emită astăzi

01 March 2013

Canalul de televiziune AXN Spin, cel mai nou post din portofoliul Sony Pictures Television Networks, se lansează astăzi în reţeaua Romtelecom.

AXN Spin va fi cel de-al 5-lea canal din  familia AXN disponibil la noi în ţară, alături de AXN, AXN Crime, AXN Sci-Fi şi Animax. Canalul se va adresa publicului tânăr cu vârste cuprinse între 13 şi 25 ani.

Postul este destinat astfel tinerilor, care vor putea urmări seriale precum „Un varcolac adolescent', „Victorie cu orice pret', „Renegata', „90210', seriale anime cunoscute ca „Naruto' sau „Dragonball Kai', dar  şi muzică, filme şi evenimente speciale.

Lansarea AXN Spin în România a fost unul dintre scopurile noastre principale din acest an şi suntem foarte bucuroşi să anunţăm colaborarea cu Romtelecom în acest domeniu.' a declarat John Rossiter, Director General SPT Networks pentru Europa Centrală.

Premierele lunii martie

“Victorie cu orice preţ” (Make It or Break It) – din 1 martie, în zilele săptămânii, de la 14:35

Un nou serial dramă, direct din lumea competitivă a gimnasticii. Episoadele urmăresc povestea unui grup de adolescenţi din elita gimnasticii, în timp ce au de-a face cu părinţi, iubiţi, antrenori, rivalităţi şi trădări. Toate astea la centrul  de gimnastică The Rock, unde tinerii se antrenează din greu.

“90210” – din 1 martie, în zilele săptămânii, de la 20:05

Personajele îndrăgite din serialul “Beverly Hills, 90210” se întorc alături de o nouă generaţie pentru mai multă dramă inspirată din vieţile adolescenţilor americani. Harrz Wilson (Rob Estes), noul director al liceului West Beverly Hills, se întoarce în casa în care a copilărit, alături de soţia şi de fiii lui, Annie (Shenae Grimes) şi Dixon (Tristan Wilds). De aici începe o serie de noi aventuri în liceul West Bev…

“Un vârcolac adolescent” (Teen Wolf) – din 4 martie, în fiecare luni, de la 21:00

Serialul adaugă o doză de dramă şi suspans unei poveşti despre transformare şi iubire, pe un fundal tipic al vieţii de adolescent. Tânărul Scott McCall (Tyler Posey) este mușcat de un vârcolac în timp ce căuta un cadavru în timpul nopții în pădure. Scott încearcă să pară un student normal, dar oare cât va putea el să ţină secretă noua lui viaţă?

“Renegata” (Lost Girl) –primele două episoade pot fi urmărite în 2 şi 3 martie, de la 14:35 iar din 5  martie, serialul ruleaza  în fiecare marţi de la 22:00

Un serial de fantezie care ne-o aduce pe seducătoarea Bo (Anna Silk), o fiinţă numită succubus, care se hrăneşte cu energia muritorilor. Ea însă refuză să îmbraţişeze valorile şi obiceiurile clanului său supranatural şi alege să lupte pentru cei asupriţi, continuând să cerceteze în acelaşi timp adevărul despre originile sale misterioase.

Program special – filmele de weekend

În zilele de sâmbătă şi duminică tinerii au parte de filme pe gustul lor. Din 2 martie, în fiecare sâmbătă ei pot urmări “Final Fantasy-Spiritele ascunse” (The Spirits Within), “Sub ochiul camerei” (Look), “În echipă” (Pretty Tough), “Secretele de la Easton” (Private) şi “Fullmetal Alchemist”.

Dimineţile de dumincă sunt rezervate, de la ora 11:50, filmelor “Tron”, “Misiune în lumea apelor” (Lost City Raiders) şi “Conspiraţie de proporţii” (Total Eclipse), pentru ca seara să aducă chiar mai multă acţiune şi fantezie cu “Triplu X”  (XXX), mini-seria “Vrăjitoarele din Oz” (Witches of Oz), “Death Note 2 – Succesorul lui L” (L`s Successors) şi “Bleach 2 – Rebeliunea lui Hitsugaya” (The Diamond Dust Rebellion).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare