; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Noul juriu a început filmările pentru sezonul șapte „Vocea României” (2)

Noul juriu a început filmările pentru sezonul șapte „Vocea României”. Primele declarații

24 July 2017

Au început filmările pentru sezonul șapte „Vocea României', a anunțat Pro TV. Antrenorii, Tudor Chirilă, Smiley, Loredana și Adrian Despot, și-au ocupat locurile în scaune, puţin altfel decât până acum, și au avut prima întâlnire în platoul competiției vocilor, au făcut primele fotografii împreună, dar au avut parte și de primele bătălii pentru concurenți.

După primele ore petrecute împreună în această formulă, cei patru au reușit să dezvolte o relație excelentă, dar au rămas în același timp și foarte ambițioși, deciși să-și formeze cele mai bune echipe și să câștige marele trofeu.

 Vezi galeria foto >

Primele comentarii din sezonul șapte „Vocea României'

'Când s-au mutat scaunele, zici că eram în rollercoaster!', a spus Smiley la începutul filmărilor, iar Tudor nu a ezitat și i-a răspuns: 'Păi, e rollercoaster aici, că te-au mutat lângă mine!'.

Referindu-se la faptul că Adrian Despot s-a alăturat echipei și că în acest sezon va sta lângă ea, Lori a spus cu zâmbetul pe buze: 'Îmi plac prospăturile, vreau să stau lângă cineva nou.'.

Fiind vorba despre o competiție a vocilor, nici antrenorii nu s-au lăsat mai prejos, au cântat în prima zi de filmări și au făcut rime. 'Trandafir de la Cernica, te iubesc de-ți pică chica!', i-a spus Tudor lui Smiley, pe note muzicale.

'Din păcate, cea mai bună alegere pentru tine nu s-a întors… adică eu!', i-a spus Despot unei concurente care și-ar fi dorit să fie în echipa lui.

Prima zi de filmări a fost plină de energie atât pe scenă, cât și în rândul antrenorilor, foarte multă voie bună, strategii noi, concurenți cu voci extraordinare și mult entuziasm.

CITEȘTE ȘI:

Adrian Despot va face parte din juriul „Vocea României'. Care este componența noului juriu al show-ului

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare