; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Noul film „James Bond” are dată oficială de lansare

Noul film „James Bond” are dată oficială de lansare

25 July 2017

Următorul film „James Bond' va fi lansat în noiembrie 2019, informează Dailymail. Vestea a fost anunțată prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare oficiale ale francizei.

„James Bond se va întoarce în cinematografele americane pe 8 noiembrie 2019, iar în Marea Britanie și în restul lumii puțin mai devreme, așa cum ne este tradiția”, a fost anunțul.

În ciuda faptului că s-a anunțat data lansării, încă nu se știu prea multe date despre noul film. Chiar și distribuția „James Bond' este pusă sub semnul întrebării, mai ales după ce, în urmă cu niște ani, Daniel Craig, cel care îl interpreta până acum pe celebrul agent 007, a declarat că mai degrabă și-ar tăia venele decât să se întoarcă pentru un nou film al seriei, declanșând numeroase speculații privind succesorul său în acest rol.

Totuși, la începutul lunii trecute, potrivit celor de la Dailymail, actorul britanic a fost convins de producătoarea seriei, Barbara Broccoli, să semneze contractul pentru cel de-al cincilea rol James Bond din cariera sa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare