; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Demonic trailer

Noul film al regizorului Neill Blomkampt, horror-ul „Demonic”, are trailer

06 June 2021

Regizorul sudafrican Neill Blomkampt, care are o nominalizare la Oscarul pentru cel mai bun scenariu-adaptare pentru „District 9' (2009), a filmat în secret, în 2020, în plină pandemie, „Demonic'.

Pe la sfârșitul anului trecut, începeau să circule zvonurile cum că Neill Blomkamp a reușit să filmeze un lungmetraj în secret, departe de Hollywood. Acum însă, odată cu trailer-ul, au apărut și detaliile. A fost turnat în regiunea Vancouver, din Canada, cu o echipă redusă, iar din distribuție fac parte: Carly Pope („Elysium'), Nathalie Boltt („Riverdale') Chris William Martin („The Vampire Diaries') și Michael Rogers („Supernatural'). Cu numele inițial „The Unlocked', proiectul a primit în final numele „Demonic', iar trailer-ul, care tocmai a fost lansat online, promite un horror angoasant.

 

„Demonic', misterios și complicat

Sinopsis-ul lungmetrajului „Demonic' pare destul de misterios și complicat: „o tânără dezlănțuie niște demoni înfricoșători atunci când forțele supranaturale, care au fost la originea unei neînțelegeri vechi de câțiva ani dintre o mamă și fiica sa, sunt dezvăluite cu brutalitate'.

Dacă nu ați înțeles nimic din poveste, trebuie să știți că nici trailer-ul nu e mai limpede, dar măcar ne dă o ideea despre atmosfera filmului. Cu frânturi de imagini neliniștitoare și un hohot de râs îngrijorător pe coloana sonoră, trailer-ul e suficient pentru cei care nu gustă genul horror să nu se apropie niciodată de film.

În același timp, întreaga atmosferă este departe de filmele cu care ne-a obișnuit Neill Blomkamp – „District 9' (care are patru nominalizări la Oscar), „Elysium' sau „Chappie'. De această dată, pare că regizorul își duce spectatorii în plin coșmar.

„Demonic' are stabilită data premierei în Statele Unite pe 20 august 2021.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare