; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eto_clip_batman_082320

Noul „Batman”, cu Robert Pattinson, a fost reprogramat pentru 2022

06 October 2020

Amânările premierelor cinematografice continuă. După ce am aflat că producția „Dune' a fost amânată pentru anul viitor, iată că Warner Bros mai face o mișcare în ceea ce privește noul „Batman', care îl are în rol principal pe Robert Pattinson.

 

Programată inițial pentru luna octombrie 2021, Warner Bros a anunțat că vom revedea pe Batman pe marile ecrane abia în primăvara lui 2022. Filmările peliculei regizată de Matt Reeves au fost prima oară oprite în martie din cauza coronavirusului și reluate în vara, ulterior au fost sistate pentru o scurtă perioadă de timp la începutul lunii septembrie după ce Pattinson ar fi fost testat pozitiv cu coronavirus. De altfel,  Warner Bros a invocat în declarația oferită publicației Variety  că motivul principal al modificării lansării în cinematografe sunt chiar întârzierile de producție.

Warner Bros. a întârziat, de asemenea, lansarea altor câteva filme, inclusiv The Flash și Shazam 2. În schimb „Matrix 4', cu Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss, va avea premiera mai devreme respectiv pe 22 decembrie 2021,  deși inițial premiera era anunțată în aprilie 2022,

 

 
 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare