; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Noul album Radiohead apare sâmbătă

14 February 2011

radioheadCel de-al optulea album de studio al legendarei trupe britanice, The King Of Limbs', a fost anunţat în această dimineaţă şi va fi disponibil pentru descărcare online începând de sâmbătă, 19 februarie.

Acesta e primul disc Radiohead de la In Rainbows' (2007) încoace. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al trupei, radiohead.com, iar noul album e disponibil pentru pre-comandă la adresa www.thekingoflimbs.com.

The King Of Limbs' va apărea, în format fizic, pe 9 mai, în ceea ce trupa descrie ca fiind primul album-ziar' din istorie.

Pachetul va conţine două viniluri de 10 ţoli şi mai multe foi de hârtie cu grafica discului, de unde, probabil, şi numele atribuit formatului de Thom Yorke şi compania. Cei care pre-comandă albumul în această variantă vor primi şi piesele, online, începând de sâmbătă.

Potrivit NME.com, numele discului e inspirat de un stejar din pădurea Savernake, din comitatul englez Wiltshire, despre care se crede că are peste 1.000 de ani. Pădurea se află la mică distanţă de Tottenham House, unde Radiohead a înregistrat o parte din precedentul său album.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare