Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aladdin

Noua variantă cu actori a animației „Aladdin” a recrutat o scenaristă din „Urzeala tronurilor”

19 July 2017

După ce, weekendul trecut, au fost anunțați protagoniștii, proiectul filmului live action „Aladdin”, regizat de Guy Ritchie, mai face un pas înainte. O scenaristă de la „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones” va scrie o variantă nouă a poveștii.

Site-ul Tracking Board este cel care a anunțat că Vanessa Taylor, fostă scenaristă a serialului „Urzeala tronurilor”, a fost recrutată de producătorii versiunii live action a filmului „Aladdin” pentru a rescrie scenariul semnat până acum de John August și Guy Ritchie.

Vanessa Taylor, care a semnat trei episoade din „Game of Thrones”, a mai lucrat la serialele „Alias”, „Everwood” sau „Jack & Bobby”. Pentru lungmetraje, a semnat scenariul pentru „Divergent” și pentru noul proiect al lui Guillermo Del Toro, „The Shape of the Water”. Vanessa Taylor s-a alăturat echipei filmului „Aladdin” care și-a anunțat recent capetele de afiș: Mena Massoud (Aladdin), Naomi Scott (Jasmine) și Will Smith (geniul).

„Aladdin” nu va fi chiar transpunerea animației în varianta cu actori. O mare parte a intrigii va fi readaptată din povestea originară din „O mie și una de nopți”.

Alte animații clasice Disney vor fi convertite în curând în live action: „Dumbo” de Tim Burton, „Regele leu” de Jon Favreau și „Mulan” de Niki Caro.

Din acestea toate, unul singur are deja o dată a premierei oficială – „Regele leu” va intra pe ecrane pe 17 iulie 2019. Filmul a avut dealtfel și câteva secvențe difuzate la convenția D23, care s-a ținut în weekendul 14-16 iulie 2017.

Puteți vedea aici cum va arăta „Regele leu” din 2019:

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare