; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aladdin

Noua variantă cu actori a animației „Aladdin” a recrutat o scenaristă din „Urzeala tronurilor”

19 July 2017

După ce, weekendul trecut, au fost anunțați protagoniștii, proiectul filmului live action „Aladdin', regizat de Guy Ritchie, mai face un pas înainte. O scenaristă de la „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones' va scrie o variantă nouă a poveștii.

Site-ul Tracking Board este cel care a anunțat că Vanessa Taylor, fostă scenaristă a serialului „Urzeala tronurilor', a fost recrutată de producătorii versiunii live action a filmului „Aladdin' pentru a rescrie scenariul semnat până acum de John August și Guy Ritchie.

Vanessa Taylor, care a semnat trei episoade din „Game of Thrones', a mai lucrat la serialele „Alias', „Everwood' sau „Jack & Bobby'. Pentru lungmetraje, a semnat scenariul pentru „Divergent' și pentru noul proiect al lui Guillermo Del Toro, „The Shape of the Water'. Vanessa Taylor s-a alăturat echipei filmului „Aladdin' care și-a anunțat recent capetele de afiș: Mena Massoud (Aladdin), Naomi Scott (Jasmine) și Will Smith (geniul).

„Aladdin' nu va fi chiar transpunerea animației în varianta cu actori. O mare parte a intrigii va fi readaptată din povestea originară din „O mie și una de nopți'.

Alte animații clasice Disney vor fi convertite în curând în live action: „Dumbo' de Tim Burton, „Regele leu' de Jon Favreau și „Mulan' de Niki Caro.

Din acestea toate, unul singur are deja o dată a premierei oficială – „Regele leu' va intra pe ecrane pe 17 iulie 2019. Filmul a avut dealtfel și câteva secvențe difuzate la convenția D23, care s-a ținut în weekendul 14-16 iulie 2017.

Puteți vedea aici cum va arăta „Regele leu' din 2019:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare