; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image (4)

Noua telenovelă a lui Fernando Colunga și-a găsit scenaristul

22 April 2020

Telenovelistul mexican Fernando Colunga va fi protagonistul noii producții „Malverde: El Santo Patrón', care va fi lansată de Telemundo anul viitor și de care se ocupă mai nou scenaristul Luis Zelkowicz.

 

Anul viitor, după o pauză care durează deja din 2016 încoace, Fernando Colunga (54 de ani) se va întoarce pe micile ecrane în rolul principal din „Malverde: El Santo Patrón', o producție cu care Telemundo intenționează să se adapteze noilor cerințe de pe piața serialelor (seriale mai scurte decât telenovelele propriu-zise, care pot fi reînnoite dacă au succes).

„Malverde: El Santo Patrón', care va marca debutul la Telemundo al celebrului telenovelist mexican (ani de zile Colunga a fost vedetă Televisa), spune povestea lui Malverde, un tâlhar mexican real, născut în 1870 în Sinaloa și mort la doar 39 de ani, care devine o adevărată legendă locală, un haiduc care își dedică viața protejării săracilor și asupriților din popor.

Potrivit People en Español, de „Malverde: El Santo Patrón' se ocupă mai nou scenaristul venezuelean Luis Zelkowicz, creatorul narco-novelei de mare succes în Mexic „El señor de los cielos', făcută tot de Telemundo și lansată în 2013. Transferul lui Zelkowicz între cele două proiecte, decis de șeful Telemundo, pare să anunțe că, cel puțin momentan, următorul sezon din „El señor de los cielos', sezonul 8, nu e prioritar pentru companie, asta dacă se mai face (seonul 7 s-a terminat la începutul lui 2020).

„Mă ocup de un proiect nou, de care s-a vorbit deja în media, este vorba de „Malverde: El Santo Patrón'. Am vorbit cu Marcos (n.r. – Santana, șeful Telemundo), lui îi place foarte mult proiectul și așa că am început deja pre-producția, scriem la el', a declarat, citat de People en Español, Luis Zelkowicz.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare