; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Leticia Calderon

Noua telenovelă a Leticiei Calderon are titlu. Cum va arăta Leticia în serial

07 November 2017

Leticia Calderon (49 de ani) se va întoarce în curând pe platourile de filmare ale companiei mexicane Televisa, căci va juca în noua telenovelă a lui Carlos Moreno, cel care care şi-a pus amprenta asupra unor seriale precum „Te provoc să mă părăsești' şi „Secrete din trecut'. Conform peopleenespanol.com, telenovela în care va juca Leticia are titlul provizoriu de „Renacer' („A renaşte').

„Vi-o prezint pe Mariana', a scris regizorul Carlos Moreno pe contul său de Instagram, în dreptul unei poze cu Leticia Calderon, confirmand astfel zvonurile că ea va fi protagonista.

 

„Renacer' este remake-ul unei telenovele columbiene, „Señora Isabel', care a avut premiera în 1993. De atunci au mai fost făcute şi alte variante ale acestei producţii: „Mirada de mujer' (1997), cu Angélica Aragón în rolul principal, şi „Victoria' (2007), care a avut-o ca protagonistă pe Victoria Ruffo.

În noua ei telenovela, Leticia („Esmeralda', „Forța destinului') îi va da viaţă Marianei, o femeie în vârstă de 50 de ani, care primeşte o lovitură puternică atunci când soţul ei o părăseşte pentru o tinerică. În momentul în care nu mai credea că viaţa îi poate oferi ceva frumos, Leticia se îndrăgosteşte de un bărbat mai tânăr decât ea, care o învaţă ce înseamnă dragostea adevărată.

În afară de „Renacer', Televisa mai are în lucru în perioada următoare alte două telenovele: „Sin tu Mirada' (remake-ul de la Esmeralda'), cu Osvaldo de León şi Claudia Martin, şi „Me declaro culpable', cu Mayrin Villanueva şi Juan Soler.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare