; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

May 14, 2015   New York, New York, U.S.   2015 NBC Universal Cable Entertainment Upfront Celebration.Javits Center North Hall, NYC.May 14, 2015, NYC.Photos by  ,   Photos Inc 2015.KIMBERLY STEWART, GEORGE HAMILTON, ALANA STEWART (Credit Image: © Sonia Moskowitz/Globe Photos/ZUMA Wire)

Noua serie „Stewarts & Hamiltons” are premiera la E! pe 9 august

29 July 2015

„Stewarts & Hamiltons' urmăreşte familiile amestecate ale Alanei Stewart (plus copiii ei, Kimberly Stewart, Ashley Hamilton şi Sean Stewart) şi familia fostului ei soţ, George Hamilton, care acum îi este cel mai bun prieten.

Cele opt episoade a câte o oră din acest prim sezon al seriei, care are premiera la E! duminică, 9 august, la ora 22:00, se centrează pe vieţile ocupate şi dinamica familială unică din vieţile Alanei, a lui George, Kimberly, Ashley Hamiton, Sean Stewart şi George Hamilton Jr.

NBC Universal Upfront 2015 - New York

Kimberly Stewart

Fiica lui Rod şi a Alanei, frumoasa blondă a crescut în lumina reflectoarelor, lansându-şi propria casă de modă şi lucrând ca model de succes. Dar priorităţile i s-au schimbat rapid după ce a devenit mama micuţei Delilah. Acum, când fiica ei merge la şcoală, Kimberly este pregătită să se concentreze pe viaţa ei personală şi pe cariera ei în modă, dovedind, prin implicarea în proiecte sociale, că nu este doar o aristocrată cu nasul pe sus.

 

Alana Stewart

Viaţa Alanei Stewart, ca „Prinţ şi cerşetor', e demnă de marele ecran. După ce a plecat din Texas-ul natal, s-a apucat de modeling şi actorie la New York şi Los Angeles. S-a îndrăgostit de două ori de legende ale industriei – Rod Stewart şi George Hamilton – şi a suferit apoi în timpul a două divorţuri expuse pe larg în presă. Acum Alana e autoare de succes şi filantroapă şi este decisă să facă tot posibilul pentru a-şi ţine familiile laolaltă, cu picioarele pe pământ şi departe de tentaţiile Hollywood-ului.

 

George Hamilton

George este un celebru actor din Epoca de Aur a Hollywood-ului, playboy celebru şi tată a doi fii complet diferiţi: George Jr. şi Ashley. În plus, este tată vitreg al copiilor Alanei cu Rod Stewart, al cărui prieten apropiat este. George încearcă să se aşeze la casa lui cu femeia potrivită, în timp ce încearcă să se apropie de fiul lui (Ashley) şi să-l crească pe George Jr. (15 ani).

 

Ashley Hamilton

Fostul „băiat rău' este fiul lui George Hamilton şi al Alanei Stewart, care a devenit celebru încă din liceu, la începutul anilor 90, când s-a apucat de muzică şi a lansat două single-uri, a jucat în câteva filme de succes şi câteva proiecte TV. A fost însurat pentru scurtă vreme cu… nici nu mai ţine minte cu cine. După ce a devenit dependent de alcool şi droguri şi a ieşit din lumina reflectoarelor, Ashley a revenit încet-încet la rădăcini şi recent a avut primul rol important pe marele ecran în blockbuster-ul Iron Man 3. În plus, Ashley a lucrat cu Warren Beatty la cel mai recent proiect al legendarului actor/scenarist/regizor. Ashley se bucură din nou de renume şi în domeniul muzical, folosindu-şi pasiunea pentru muzică pentru a semna un contract cu o nouă casă de discuri. Ashley şi-a rezolvat cariera, aşa că acum trebuie să-şi repare relaţia cu tatăl lui şi să se acomodeze cu presiunea succesului.

 

Sean Stewart

Moştenitor al unui imperiu rock, fiul lui Rod Stewart şi al Alanei Stewart, Sean are în portofoliu un lung şir de scandaluri şi relaţii amoroase. Acum, că şi-a făcut ordine în viaţă, Sean îşi creează o viaţă departe de umbra celebrului său tată, având la activ câteva proiecte antreprenoriale (de exemplu, linia vestimentară Dirty Weekend) şi având o relaţie cu Anastasia Ashley, surfer profesionist de meserie.

 

George Hamilton Jr.

Fratele lui Ashley, George Jr., este complet diferit de acesta. Rafinat, ambiţios şi decis, la 15 ani George a pus ochii pe o carieră politică. George Jr. s-a înrolat în şcoala militară şi încearcă să menţină echilibrul între studii şi pasiunea pentru fete. În ciuda diferenţei mari de vârstă dintre el şi tatăl lui, cei doi au o legătură specială şi discută deschis (şi amuzant) despre orice.

 

Nu pierdeți primul episod al seriei „Stewarts & Hamiltons', care are premiera la E! duminică, 9 august, la ora 22:00. Episoadele vor fi difuzate săptămânal.

Te-ar putea interesa și:

Galerie foto: Noutăţile verii şi toamnei la postul E!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare