; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Noua pasiune a Simonei Gherghe: grădinăritul

24 August 2012

Simona Gherghe revine pe micile ecrane cu „Acces direct', la Antena 1, pe 3 septembrie. Până atunci, se dedică micilor plăceri, cum ar fi aranjarea grădinii noii sale case, a povestit ea pentru „TVmania' ce apare pe piaţă pe 27 august.

Simona vrea să păstreze misterul în ceea ce priveşte noutăţile noului sezon, însă ne promite că vor fi câteva. Până la revenirea pe micul ecran, vedeta Antenei 1 a profitat de timpul liber pentru a se dedica pasiunilor sale

„De obicei, în puţinul timp liber pe care îl am, încerc să mă văd cu prietenii, să citesc, să grădinăresc, pentru că, mai nou, am această posibilitate, să joc tenis sau să mă plimb cu bicicleta. Prin urmare, cam asta am făcut şi în acest concediu.

Grădinăritul este noua ei pasiune după ce s-a mutat în casa ei de la Corbeanca. „Am văzut-o crescând sub ochii mei şi satisfacţia este uriaşă. Am pus la punct aproape totul, am ales de la mobilă, la veselă şi mi-am dorit foarte mult să am grădina mea. Ceea ce am reuşit. Nu e o treabă tocmai uşoară grădinăritul, însă este extrem de plăcută', a povestit ea pentru TVmania'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare