Homepage  / Vedete româneşti

Noua modă care circulă printre vedete. Theo Rose și Lili Sandu, printre persoanele publice care au îmbrăcat corsetul din plastic

Noua modă care circulă printre vedete. Theo Rose și Lili Sandu, printre persoanele publice care au îmbrăcat corsetul din plastic
9

de Roxana Mirea,

O nouă modă circulă printre vedetele de la noi și nu numai. Se pare că startul ar fi fost dat de Jennifer Lopez, la începutul acestei luni. Ulterior, au urmat-o și vedetele de la noi, printre care Theo Rose, Anamaria Prodan și Antonia. Este vorba despre corsetul din plastic, din ce în ce mai purtat de vedetele din Româniaîn emisiuni de televiziune sau la petreceri private. 

Corsetul de plastic, noua modă preferată de vedete 

Jennifer Lopez a participat pe 5 decembrie 2023 la evenimentul ELLE „Women in Hollywood” într-o ținută care îți taie respirația – și, în plus, alături de soțul ei, Ben Affleck. Fiind una dintre laureatele serii, actrița a purtat un top metalic și o fustă maxi neagră.  

Ulterior, vedetele de la noi au optat pentru ținute similare și au încatrat în alegerile vestimentare acest corset de plastic. În finala Vocea României, sezonul 11, care a fost difuzată pe 15 decembrie, Theo Rose a apărut îmbrăcată într-un corset albastru, dar nu unul oricare, ci unul din plastic. La acesta, artista a asortat o fustă neagră, din latex. 

Theo Rose, în corset de plastic (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Unii au spus că acest corset pe care artista l-a purtat e inspirat de la casa de modă Schiaparelli, care creează de ani de zile corsete extravagante, potrivit libertatea.ro. 

De asemenea, și a îmbrăcat un corset asemănător, dar negru, la lansarea celui mai recent album al ei.

Printre vedetele care au apărut îmbrăcate în corsete din plastic se numără și Antonia și Lili Sandu. 

Vă salut din viitor! Ținuta arată uimitor, la fel ca momentul nostru muzical de la Protevelion. Vorbește lumea ca este de neratat”, a scris Lili pe Instagram, în dreptul imaginilor.

Lili Sandu, în corset de plastic (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 9

„Iubirea mea e cu tupeu!”, a scris Antonia în dreptul imaginilor publicate de ea.

Anamaria Prodan a purtat corsetul din plastic la petrecerea de ziua ei 

Pe de altă parte, și Anamaria Prodan a purtat un astfel de corset la petrecerea de ziua ei de naștere, când a împlinit vârsta de 51 de ani. Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere într-un club de lux din București. Impresara a organizat o petrecere extravagantă, avându-i alături pe cei mai apropiați prieteni.

Anamaria Prodan a purtat corsetul din plastic la petrecerea de ziua ei  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 9

Tortul din această zi extrem de specială a fost cu adevărat impresionant, având șapte etaje, iar vârful său purta numărul 51, reprezentând vârsta pe care a împlinit-o în acest an. Și surprizele nu s-au oprit aici! Desertul a fost adus de un grup de persoane, care țineau în mâini șampanie și artificii. În locul melodiei tradiționale „La mulți ani”, imnul Champions League a răsunat în atmosfera festivă. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton