; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mircea Dinescu

Noua grilă TVR 1: Ce emisiuni noi se alătură producţiilor deja cunoscute

26 February 2014

Ion M. Ioniţă, Mircea Dinescu, Cornel Nistorescu, Timea Bereczki, Daniel Apostol şi Miruna Munteanu sunt figurile noi care vor putea fi văzute din această primăvară la TVR 1, alături de vedete consacrate precum Iuliana Tudor, Moise Guran, Eugenia Vodă, Cătălin Ştefănescu, Liviu Mihaiu, Marina Constantinescu.

În noua grilă TVR 1 se vor găsi emisiuni realizate de Irina Păcurariu ori prezentate de Nicolle Stănese, Eda Marcus şi actorul Dragoş Huluba.

Sportul are şi el loc în grila de programe a primăverii TVR 1. Fotbal românesc şi internaţional (meciuri din UEFA Champions League, dar şi Liga a II-a), etapa de la Râşnov a Cupei Mondiale de Sărituri cu Schiurile sau Campionatul Mondial de Patinaj Artistic de la Tokyo, precum şi meciuri din Cupa Europei pe Naţiuni la rugby pot fi urmărite de telespectatorii TVR 1.

Ce emisiuni vor putea fi urmărite la TVR 1:

Ion M. Ioniţă

Ion M. Ioniţă

– de luni până vineri, de la 18.50, Ion M. Ioniţă prezintăÎn prima linie” – vor fi comentate declaraţiile zilei şi analizate deciziile care ne afectează pe toţi, alături de oameni politici importanţi.

Daniel Apostol, Miruna Munteanu

Daniel Apostol, Miruna Munteanu

– în serile de joi, după principalul jurnal de ştiri al zilei, Miruna Munteanu şi Daniel Apostol propun o nouă emisiune de dezbateri: “Joi la 9″

– duminica, de la ora 13.00, Cornel Nistorescu i se alătură lui Claudiu Lucaci în talk-show-ul “Ultima ediţie”

Mircea Dinescu

Mircea Dinescu

– cei care vor să afle reţetele simple, dar pline de rafinament, ale ospeţelor boiereşti de la începutul de secol XX, dar şi să asculte opinii tranşante despre evenimentele săptămânii sunt invitaţii lui Mircea Dinescu în fiecare duminică, la 14.30, la “Politică şi delicateţuri”.

Eda Marcus

Eda Marcus

– În serile de sâmbătă, de la ora 21.00, Eda Marcus şi Dragoş Huluba vor prezenta “Gala umorului”, o emisiune menită să pună în valoare Arhivă a Televiziunii Române şi care va readuce pe micul ecran imagini cu cei mai iubiţi actori ai comediei româneşti.

“Dr. House” şi “The Office”, în grila postului public

La capitolul seriale, TVR 1 începe grila de primăvară cu două premiere: sezonul VII al seriei “Dr. House” (din 3 martie, ora 21.00) şi primul sezon al sitcom-ului “The Office” (lunea, de la ora 22.00). Mai multe detalii, aici.

Revin în grila TVR 1:

Pe lângă noutăţile amintite, revin în grila TVR 1: “Nocturne”, cu Marina Constantinescu, în fiecare luni, ora 24.00, “Între bine şi rău”, cu Liviu Mihaiu, căruia i se alătură ca moderator jurnalista Timea Bereczki, “Profesioniştii” cu Eugenia Vodă, transmisă în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00, “Garantat 100%”, cu Cătălin Ştefănescu, emisiunea fiind difuzată duminica, de la ora 23.00.

Iuliana Tudor se întoarce în grila TVR 1 cu “O dată-n viaţă” în fiecare vineri, de la ora 21.00.

De asemenea, seria “Dosar România” vine cu noi episoade de la începutul lunii martie. Sub acest generic, Irina Păcurariu va prezenta telespectatorilor cea mai nouă serie de documentare – „Exodul mamelor' – despre mii de românce obligate de sărăcie să trăiască doar cu amintirea copiilor, aflaţi la mii de kilometri de casă.

Biziday” continuă să fie difuzată de luni până joi, de la ora 22.30,”Teleenciclopedia”, “Exclusiv în România” se regăsesc de asemenea în grila TVR 1, tot sâmbăta, “Viaţa satului” – duminica, ora 10.30, “Ora Regelui” – sâmbăta, ora 13.00, “37°”, cu Marina Almăşan – sâmbăta, ora 14.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare