; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Chefi la cutite 1

Răsturnări de situație în noua ediție „Chefi la cutițe”. Cine jurizează farfuriile

31 October 2016

În ediția de astăzi, 31 octombrie, a emisiunii „Chefi la cutițe', chef Scărlătescu aduce marea surpriză a sezonului. Emisiunea, care este nominalizată anul acesta la Premiile TVmania, este difuzată de Antena 1 la ora 20.30, imediat după „Observator Special', program prezentat de Ana Maria Gheorghe.

chefi-la-cutite-1

 

„Atât de disperat să fii?', îi strigă Chef Florin Dumitrescu lui Cătălin Scărlătescu în această seară la „Chefi la cuțite'.

Liderul echipei negre va lua o decizie care va uimi pe toată lumea din platou, de la colegii lui de jurizare, la concurenți și echipa de producție.

„Apelează la ultima lui soluție', e de părere chef Dumitrescu, făcând referire la faptul că până acum echipa neagră condusă de colegul său nu a reușit să câștige nicio confruntare din concurs.

Aflat într-o dilemă, chef Scărlătescu se gândește cum poate face să câștige lupta și să îi învingă la numărul de farfurii votate pe ceilalți doi jurați, numai că decizia pe care o ia cu privire la preparatul pe care îl va găti echipa neagră stârnește rumoare. Despre ce este vorba, veți afla diseară, de la 20.30, la „Chefi la cuțite'.

Tot astăzi, probele la care sunt supuse cele trei echipe aduc răsturnări de situație, mai ales că chefii ajung la mâna copiilor. Adolescenți de 12, 13 și 16 ani vin în platoul emisiunii pentru a juriza preparatele echipelor. Iar tema dată este mâncare pe gustul copiilor, care să îi binedispună. De ce ajunge Florin Dumitrescu să rămână mut de uimire în platou și de ce voturile aduc surprize la care nimeni nu visa rămâne de văzut luni la „Chefi la cuțite'.

[Not a valid template]

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

1. „Chefi la cuțite' a început eliminarea concurenților

2. Scandal între jurații Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în prima confruntare la „Chefi la cuțite'

3. FOTO. Antena 1 pregătește o ediție specială „Chefi la cuțite' cu vedete

4. FOTO. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu își aleg echipele de la „Chefi la cuțite'

5. „Chefi la cuțite' (Antena 1) începe preselecțiile pentru sezonul trei

6. FOTO. Cum arată echipele de la „Chefi la cuțite'

7. Chef Bontea pierde un pariu și primește o pedeapsă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare