Homepage  / Televiziune

Nou weekend plin de provocări la The Floor. Domenii precum „Proverbe și zicători” și „Perechi celebre”, în lupta pentru 50.000 de Lei

Nou weekend plin de provocări la The Floor. Domenii precum „Proverbe și zicători” și „Perechi celebre”, în lupta pentru 50.000 de Lei
3

de Redactia Tvmania,

În acest weekend, emisiunea The Floor revine cu o nouă rundă de competiții pline de tensiune și divertisment. Pe cunoscuta „podea” vor intra în competiție alți 49 de concurenți, toți luptând pentru marele premiu de 50.000 de lei.

Duminica trecută, un medic a impresionat prin aptitudinile sale, cucerind premiul sub presiunea timpului și a provocărilor dificile. În acest weekend, The Floor promite noi domenii variate, care vor captiva atât telespectatorii cât și concurenții. Printre temele abordate se numără “Proverbe și zicători”, “Băuturi”, “Perechi celebre”, “Jocuri și jucării” și “Voci românești”.

The Floor_Kanal D (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

„Cea mai simplă modalitate de a face bani în România, la ora asta, este să fii la The Floor. E o mini-Românie la The Floor, e foarte, foarte simplu. 50.000 de lei pentru cel care reușește să cucerească cele mai multe domenii.”, a declarat Dan Negru.

Nu ratați niciun moment din acest quiz show. The Floor poate fi urmărit în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21:00, pe Kanal D.

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton