Homepage  / Vedete româneşti

Anca Țurcașiu iubește din nou după divorțul de Cristian Georgescu. Cine este bărbatul care a cucerit-o: „Am lângă mine un om minunat!”

Anca Țurcașiu iubește din nou după divorțul de Cristian Georgescu. Cine este bărbatul care a cucerit-o: „Am lângă mine un om minunat!”
17

de Cristina Țapu,

Anca Țurcașiu iubește din nou la patru ani de la divorțul de cel care i-a fost soț, medicul Cristian Georgescu. Actrița radiază de fericire în cele mai recente imagini pe care le-a distribuit și în care apare alături de cel care i-a readus zâmbetul pe buze.

Anca Țurcașiu iubește din nou după divorțul de medicul Cristian Georgescu

Într-o postare pe Instagram, vedeta a dezvăluit că, după o perioadă de singurătate pe care a dedicat-o dedicată carierei și dezvoltării personale, a întâlnit un bărbat care îi aduce o fericire imensă.

„Sentimentul de libertate este cel mai puternic în viață, așa consider…. am ajuns într-un moment perfect al vieții în care pot spune ceea ce simt, pot spune NU atunci când nu vreau ceva, pot alege să fac doar ceea ce-mi doresc, cu cine doresc. E minunat. Atât timp cât suntem sănătoși și ne bucurăm de fiecare zi, de oamenii dragi, ne preocupăm să fim mai buni în tot ceea ce facem, și mai buni unii cu alții…. e perfect. Valul de știri din presă din ultimele 24 de ore mă face foarte fericită. Chiar sunt uimită de câtă atenție se dă pentru viața mea privată. Asta înseamnă tot un fel de iubire și de apreciere.

anca turcasiu 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Chiar vă mulțumesc că sunteți preocupați de sufletul meu care a fost atât de rănit niște ani, și care, da, azi este plin de fericire. Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat. Vă mulțumesc încă o dată pentru gândurile voastre bune! O seară frumoasă!”  a fost mesajul pe care Anca Țurcașiu l-a scris în dreptul unui clip video format din mai multe imagini în care apare alături de noul său iubit, a cărui identitate nu a dezvăluit-o, totuși.

Anca Țurcașiu, în vârstă de 54 de ani, a divorțat în urmă cu aproape 4 ani de medicul Cristian Georgescu. Cei doi au fost căsătoriți timp de 23 de ani și au împreună un fiu, pe Radu. Anul trecut, Anca Țurcașiu a dezvăluit ce regret are din timpul căsniciei sale eșuate. 

„Nu am avut grijă de mine! Până la divorț, eu nu am avut grijă de mine. Eu am fost căsătorită 23 de ani. Am avut grijă decât de ei. M-am lăsat întotdeauna pe ultimul loc și îmi pare rău, este singurul meu regret, pentru că nu am avut grijă de mine. Munceam îngrozitor de mult, veneam acasă noaptea, găteam, căram, alergam, ziceai că sunt nebună, pentru că eu voiam să le fac pe toate„, povestea Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu a devenit bunică în luna iunie

Anca Țurcașiu a anunțat cu mare bucurie că a devenit bunică, la jumătatea lunii iunie. Într-un clip postat pe contul său de Instagram, vedeta a împărtășit vestea cea mare, mărturisind că este pentru prima oară bunică și arătându-se extrem de fericită. Actrița a dezvăluit și ce nume va purta nepoțica sa: Zoe.

anca-turcasiu-fiul-si-nora-la-starea-civilaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 17

În ciuda faptului că Anca Țurcașiu se numără printre cele mai populare și iubite artiste din România, fiul ei Radu pare să nu urmeze aceeași cale. El nu își dorește o carieră în lumea showbizului așa cum are faimoasa sa mamă. Fiul Ancăi Țurcașiu a ales să-și orienteze cariera către o meserie care îi permite să petreacă mult timp în natură. Astfel, s-a dedicat profesiei de instructor de snowboard în Brașov și pare să fie mulțumit de alegerea făcută.

Sursă foto: Instagram Anca Țurcașiu

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton