; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Notele luate de Nadine la Bac

Notele luate de Nadine la Bac. Vedeta de 44 de ani recunoaște: „Am avut subiecte ușoare”

07 July 2021

Nadine a dat examenul de Bacalaureat în urmă cu o săptămână, iar la începutul acestei săptămâni a primit notele. E mândră de ea și de rezultatele de la examene și are planuri mari de viitor: se pregătește de facultate, scrie libertatea.ro

Nadine, care a primit recent rezultatele de la Bacalaureat, a obţinut 9,70 la limba și literatura română, 7 la geografie şi 10 la sociologie. Vedeta spune că a avut subiecte ușoare și frumoase.

„Am avut subiecte uşoare şi frumoase. Preferatul meu a fost cel legat de modul în care s-a schimbat în ultima vreme statusul femeii în societate, afectând prin asta şi rolul ei în familie. De aici, şi conflictele dintre femeie şi bărbat/soţ, care nu s-a adaptat încă la noul ei status şi nici la rolurile noi pe care realitate pare să le fi impus vieţii de familie', a mai povestit Nadine, conform viva.ro.

Nadine merge la facultate

„Caut o facultate de psihologie, dar care să aibă cursuri la distanță. Mă gândesc atât la una în țară, cât și în străinătate. Încă mai caut.

Din păcate, de anul asta, Universitatea din București a scos cursurile la distanță de la Facultatea de Psihologie așadar trebuie să mă reorientez', a spus vedeta recent pentru fanatik.ro.

Nadine a dat Bacalaureatul a doua oară

Pe blogul personal, Nadine a mărturisit recent cum a ajuns din nou pe băncile liceului.

„În 2003 am dat examenul de Bacalaureat, după ce am absolvit un liceu cu profil matematică-fizică. Am picat examenul la matematică, eu având deja biletul cumpărat pentru a pleca din ţară. (…)

În 2010 m-am întors în ţară, m-am căsătorit, am făcut un copil şi am realizat că nu vreau să profesez actoria pentru că nu îmi place…', a povestit Nadine.

„M-am reînscris la Bac, însă am realizat că nota pe care o voi lua la Bac, nu va reflecta omul care sunt azi, nivelul informaţiilor acumulate sau calitatea lor, cât nu va reflecta nici potenţialul meu academic. Nu m-am prezentat la examen şi am decis să mă reînscriu la liceu, din nou, din clasa a IX-a. Zis şi făcut', a mai spus ea, precizând că s-a înscris la o școală privată.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare