; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Noră pentru mama” a încheiat al patrulea sezon

05 July 2010

Emisiunea "Noră pentru mama" revine din toamnă cu un nou sezon.

Pe 2 iulie, Kanal D a difuzat ultima ediţie a sezonului patru din Noră pentru mama, încheiat cu o nuntă dublă sărbătorită cu mare fast. Emisiunea va reveni în toamnă în grila Kanal D, iar Gabriela Cristea va aduce pe micul ecran alte perechi dornice de a-şi găsi sufletul pereche.

După 10 luni în care cele două cupluri concurente, Diana şi Valentin şi Cristina şi Lucian, au locuit departe de prieteni şi de familie, vineri cele două perechi şi-au unit destinele în cadrul emisiunii, alături de cei dragi, de Gabriela Cristea şi de mulţi invitaţi speciali.

Diana şi Valentin au plecat acasă şi cu un portofel mai plin cu 100.000 de euro.

Nuntă ca în basme

Diana şi Valentin

Diana şi Valentin, câştigătorii sezonului al patrulea

Dacă moderatoarea show-ului televizat, Gabriela Cristea, a venit în platou într-o limizină albă, sosirea mirilor trebuia să eclipseze acest moment. Cele două cupluri au fost aduse în câte o caleaşcă albă trasă de cai negri şi au fost năşiţi de câştigătorii sezonului trecut.

Chiar dacă pe ecran imaginile nu au zăbovit peste timpul alocat emisiunii, petrecerea a fost în toi până dimineaţă şi concurenţii au dansat pe muzica lui Jean de la Craiova, a Andreei Bălan, a fetelor de la Bambi, a Mirelei Boureanu Vaida şi a altor artişti.

Emisiunea Noră pentru mama' nu îşi închide porţile. Din toamnă, Gabi Cristea revine în studiourile de la Kanal D după ce pe timpul verii vom putea urmări zilnic, de la 19.45, Am băiat de-nsurătoare'.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare