; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nominalizaţii Premiilor TVmania 2011 pentru categoria „cel mai sexy star tv” sunt…

14 November 2011

Recolta de sex-simboluri masculine e mai bogată ca oricând în această toamnă, iar următorii patru – deşi sunt ba însuraţi, ba cuplaţi cu Adela Popescu – sunt „crème de la crème'.

Cabral, Acasă
Gazda „Poveştirilor de noapte' e la a treia nominalizare consecutivă, semn că faptul că acum e „luat' – s-a căsătorit cu colega de trust Andreea Pătraşcu la începutul lui iunie – nu-i ştirbeşte deloc din farmec. Spre deosebire de ultimele sezoane de toamnă, însă, nu mai e în nici un serial. Sperăm că cei din Pro vor remedia situaţia.

Radu Vâlcan, Pro TV
Junele-prim de serviciu al trustului MediaPro a câştigat ultimele două Premii TVmania la această categorie. După rolul de şeic înamorat din „Iubire şi onoare', el a bifat şi partitura profesorului de sport cu vino-ncoa în „Pariu cu viaţa', unde joacă şi iubita lui, Adela Popescu.

Răzvan Simion, Antena 1
Sexi-familistul – cu nevastă şi doi copii, Răzvan e, putem spune, chiar sexi-tăticul – ne-a dovedit în această toamnă că arată bine şi la costum, alternând straiele mai lejere de „matinal' cu cele elegante de la „X Factor', unde e prezentator alături de nelipsitul lui coleg şi prieten, Dani Oţil.

Vladimir Drăghia, Antena 1
Cu o poreclă ca „Penetratorul' (aşa i se spunea pe platourile de la recent-încheiata „Narcisa') şi cu scene de sex în cadă sau în lift la activ, nu cred că trebuie să vă explicăm prea mult ce caută Vladimir aici. Băiatul rău din telenovela Antenei 1, însă, ştie să şi joace, aşa că viitorul sună bine.

Alte opţiuni pentru cititorii TVmania pot fi: Victor Slav (Pro TV), Denis Ştefan (Antena 1), Andrei Roşu (Antena 1), Ştefan Bănică (Pro TV), Adi Nartea (Kanal D).

Anul trecut, titlul de „cel mai sexy' a fost câştigat, al doilea an consecutiv, de Radu Vâlcan.

Votează şi TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare