Homepage  / Premiile TVMania 2011

Nominalizaţii Premiilor TVmania 2011 de la „cel mai bun serial românesc” sunt…

Nominalizaţii Premiilor TVmania 2011 de la „cel mai bun serial românesc” sunt…

de Redactia Tvmania

Oferta e tot mai săracă, e adevărat (deh, criza…), însă următoarele patru producţii au cu ce se lăuda, fie că e vorba de primul serial HBO produs în România, primul serial muzical sau cel mai longeviv de la noi. Mai departe, iată cei patru nominalizaţi ai categoriei „cel mai bun serial românesc” de la Premiile TVmania 2011:

1. În derivă, HBO
Primului serial original HBO produs în România a avut o distribuţie excelentă, cu Marcel Iureş pe post de protagonist, alături de actriţe ca Maria Dinulescu şi Andreea Bibiri. Bazată pe serialul israelian „Be Tipul”, producţia a fost adaptată şi în SUA, sub numele de „In Treatment”.

2. Narcisa – Iubiri nelegiuite, Antena 1
După o ascensiune fulminantă, Antena 1 a rebotezat „Narcisa sălbatică” înainte de al treilea sezon şi a adus o sumedenie de nume noi, inclusiv pe Denis Ştefan, venit de la Acasă. Rămân şi punctele forte din sezonul trecut: Narcisa (Alina Puşcaş), sex cât cuprinde şi poveştile incredibile imaginate de scenariştii lui Gabriel Corrado.

3. Pariu cu viaţa, Pro TV
Primul serial muzical românesc se înscrie într-o modă globală, pe urmele unor producţii ca „Glee” (căruia îi este tributar), „Rebelde” sau „Britannia High”, dar asezonează prestaţiile Alinei Eremia şi ale colegilor din La-La Band cu situaţiile dramatice obligatorii când vine vorba de puşti talentaţi şi orgolioşi.

4. Trăsniţii, Prima
Cel mai longeviv serial de la noi a împlinit opt ani de existenţă şi nu dă semne că ar fi ajuns la capătul liniei. Grig Chiroiu şi restul „Trăsniţilor” au atins recent pragul de 900 de episoade şi sunt câştigătorii de anul trecut ai acestei categorii (au mai luat un Premiu TVmania şi în 2007).

Alte opţiuni pentru care pot opta cititorii TVmania sunt: „Iubire şi onoare” (Acasă), „Moştenirea” (Pro TV).

Anul trecut, categoria a fost câştigată de la serialul „Trăsniţii” de la Prima.

Votează şi TVmania te premiază!

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton