; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nominalizaţii Premiilor TVmania 2011 de la „cea mai bună emisiune-tabloid” sunt…

27 September 2011

Ce-ar fi audiovizualul fără picanterii, nelipsitele „exclusivităţi' şi câte un proces cu Andreea Marin-Bănică? Nu ştim, iar gazdele următoarelor show-uri nici nu vor să afle.
Iată aşadar nominalizaţii celei de-a doua categorii de la Premiile TVmania 2011, „cea mai bună emisiune-tabloid':

1. „Acces direct', Antena 1
Simona Gherghe a împlinit recent un an la emisiunea-tabloid lansată cu Mădălin Ionescu pe post de amfitrion, reuşind în tot acest timp să rămână un concurent de temut pentru „Happy Hour', pe segmentul de după-amiază. Aceasta e cea de-a treia nominalizare consecutivă a show-ului de la Antena 1.

2. „Cancan TV', Kanal D
Jucător nou pe piaţa mondenităţilor TV, dar jurnalist de profil cu state vechi, Adrian Artene s-a mutat de la B1 la Kanal D cu tot cu emisiune şi rămâne unul dintre cei mai agili vânători de exclusivităţi de pe piaţă. Recenta amendă CNA pentru încălcarea dreptului la viaţă privată, în cazul Andreei Marin şi al Simonei Gherghe, s-ar putea să-l aducă şi mai mult în prim-plan!

3. „Happy Hour', Pro TV
Emisiunea moderată de Cătălin Măruţă are două trofee la Premiile TV mania, câştigate o dată cu înfiinţarea acestei categorii, în 2009. Emisiunea l-a impus pe amfitrion, după patru ani la Pro TV, ca unul dintre numele grele ale postului din Pache Protopopescu. Am vrea să ştim, totuşi, de ce o întreabă pe Andra despre „soţul tău' când o invită la emisiune…

4. „Un show păcătos', Antena 1
Late night show-ul tabloid al lui Dan Capatos e campion la picanterii şi scene interzise minorilor graţie orei târzii, dar şi a libertinei echipe de asistente, formată din Bianca Drăguşanu şi, începând din ianuarie 2011, Daniela Crudu. De asemenea, mai e campion la numărul de apariţii ale lui Serghei Mizil… De ce, Dan, de ce?!

Alte emisiuni pentru care pot opta cititorii TVmania sunt: „Drept la ţintă!' (Kanal D), „Poveştiri de noapte' (Acasă), „Focus monden' (Prima), „Răi, da buni!' (Antena 2), „Agentul VIP' (Antena 2).

Anul trecut, categoria „cea mai bună emisiune-tabloid' a fost câştigată de „Happy Hour' de la Pro TV.

Votează şi TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare