Homepage  / Vedete româneşti

Noii concurenți au ajuns la Survivor All Stars 2024. Cine nu s-a bucurat să-i vadă pe Elena Marin și Cătălin Zmărăndescu

Noii concurenți au ajuns la Survivor All Stars 2024. Cine nu s-a bucurat să-i vadă pe Elena Marin și Cătălin Zmărăndescu
11

de Roxana Mirea,

Noi concurenți au ajuns la Survivor All Stars în ediția de marți, 23 ianuarie 2024. Elena Marin, Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu s-au întors în Republica Dominicană. Iată cum au reacționat când au ajuns în taberele lor, dai și cine nu s-a bucurat de venirea celor doi Faimoși.

Noii concurenți au ajuns la Survivor All Stars 2024 

Elena Marin, Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu sunt noii concurenți de la Survivor All Stars. „Momentan suntem prieteni, dar cu siguranță în momentul în care vom începe jocul și vom fi adversar se vor schimba lucrurile pentru că fiecare își dorește să câștige, fiecare își dorește să mănânce și să fie cel mai bun”, a spus Cătălin Zmărăndescu.  

Nu știu ce se va întâmpla, dar sunt foarte curios și nu mai am răbdare. Eram și acasă, așteptam momentul în care să vin, să ajung mai repede, să intru. Nu am avut răbdare nici în avion”, a spus Sorin Pușcașu. 

Sper să nu ajungem la cuțite, spre să fim adversari doar pe traseu și în rest să fim oameni”, a declarat și Alexandra Ciomag. 

O să încerc să mă calmez în acest exil. Este liniștea dinaintea furtunii”, au fost cuvintele Elenei Marin.  

Elena Marin și Cătălin Zmărăndescu, când au ajuns în tabăra Faimoșilor 

Faimoșii au ieșit victorioși, la Survivor All Stars, în ediția de marți, 23 ianuarie 2024, de la Pro TV. Aceștia au câștigat jocul pentru provizii, încă au avut parte de o surpriză și mai mare când au ajuns la baracă. Ei i-au găsit acolo pe Cătălin Zmărăndescu și Elena Marin. 

Surpriza pe care am găsit-o în camp mă bucură, dar nu mă bucură în același timp pentru că suntem foarte mulți. Nu avem loc unde să dormim. Sunt bucuros să o văd pe Elena după atât de mult timp, deși eu nu am ținut legătura cu ea deloc. Sunt bucuros să o văd aici printre noi pentru că merită. Este o fată care rupe traseul în două și sper și anul ăsta să fie la fel”, a declarat Jador. 

Zmărăndescu nu știu exact ce a făcut în sezonul lui, dar îl cunosc și știu că este un om foarte puternic și sunt convinsă că o să aducă foarte multe puncte. Aveam nevoie de susținere și de oameni puternici”, a spus și Roxana Nemeș.  

Totuși, când au ajuns pentru prima dată în camp, Elena Marin și Cătălin Zmărăndescu nu au fost așa încântați de ceea ce au găsit. „Baraca nu este terminată după mai bine de două săptămâni, nu știu cât au ei înaintea noastră. Am văzut cănile înnegrite de funingine. Înseamnă că fiecare își gătește separat, nu se mai gătește la comun. Și dezordinea pe care am găsit-o aici… chiar nu știu ce să cred. Am prea multe semne de întrebare”, a declarat Cătălin Zmărăndescu, după ce a văzut cum arată tabăra.  

Noii concurenți au ajuns la Survivor All Stars 2024  (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu au ajuns în tabăra Războinicilor 

Când au ajuns în tabără, Războinciii au fost foarte bucuroși să îi găsească acolo pe Alexandra Ciomag și Sorin Pușcașu. 

„Eu nu i-am avut colegi în sezonul în care am fost eu, dar îi știu din celelalte sezoane pentru că i-am văzut la televizor. Sunt niște concurenți buni, niște oameni de treabă, de care cred eu că aveam nevoie în echipă”, a spus Iancu Sterp.  

„Competiția devine altfel acum, au mai dat un refresh. Intrasem într-o zonă de normalitate. Bravo lor că sunt aici. Sperăm să ne ajute, să aducă puncte și să dovedească că sunt războinici, așa cum au făcut-o și în sezoanele lor. Avem încă patru mâini în plus pentru a ne ajuta”, a spus și Andrei Ciobanu.

Noii concurenți au ajuns la Survivor All Stars 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 11

Sursa Foto: Captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton