; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Românii au talent” stabileşte noi recorduri

07 March 2011

Emisiunea-concurs „Românii au talent' a ajuns la a treia ediţie vineri (4 martie). Românii au urmărit din nou show-ul în care au venit conaţionali talentaţi la muzică, dans şi contorsionism.

A treia ediţie a emisiunii „Românii au talent' a avut un rating de 21,2 puncte şi 54,1% cotă de piaţă, peste 5 milioane de telespectatori din toată ţara urmărind show-ul în minutul de aur. Românii s-au lăsat cuceriţi de Marius Ioniţă (42 de ani) din Dâmboviţa, un şofer care a uimit publicul şi juriul (format din Andra Măruţă, Mihai Petre şi Andi Moisescu) cu un numar de step şi percuţie.

Ioana Roxana Rotar (13 ani) a prezentat un număr extraordinar de contorsionism, cu care a ridicat sala în picioare. Mobilitatea incredibila şi felul în care fetiţa (care face gimnastică de şase ani încoace) îşi controlează corpul i-a lăsat fără glas pe cei trei juraţi. „Nu mă aşteptam să iasă aşa de bine. Am şi acum fluturi în stomac. M-am simţit ca în al nouălea cer', a povestit ea după ce şi-a prezentat numărul.

Artistul de circ Orlando Oprescu şi saxofonista Sandu Ana Maria (din Piatra Neamţ) au reuşit să ajungă în etapa următoare a concursului. Cu vocea lor au impresionat Tutu Adrian Cristian, un tânăr care a compus o melodie special pentru emisiune, Cosmin Cristian (care face beatbox) şi Alin Stanis, a cărui voce a fost remarcată de juriu. „Un timbru deosebit, o voce puternică. Superb!', a exclamat Andra. Iar prin dans au obţinut trei de „Da' şi membrii trupei „Clevers'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare