; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elena individuale

Noi strategii și scandal înainte de individualele de la „Survivor România”. Elena Marin, criticată dur!

30 June 2021

Rivalitățile se vor îneteți la „Survivor România', în ediția de joi, 1 iulie. Lupta devine din ce în ce mai strânsă în jungla din Republica Dominicană, unde vor începe jocurile individuale. 

Atenția se va îndrepta către Maria Chițu și Elena Marin, singurele femei rămase în competiția „Survivor România'. Ajunse în minoritate în jungla din Republica Dominicană, săgețile vor fi îndreptate către ele cu intenția de a le zdruncina. Elena Marin continuă să aibă viață grea la „Survivor' și va fi din nou în centrul acuzațiilor referitoare la comportamentul său. 

Marius – Nu îmi place mie personalitatea Elenei, se vede că dramatizează, falsează… 

Elena – Mie îmi pare rău. 

Zanni -Mai devreme, în consiliu, vocifereai și plângeai în avans. De ce plângi în Consiliu?! Să ceri milă, să ceri voturi. Fix d-asta și plângi dinainte!

Andrei – Am văzut multe schimbări la ea, i-a zăpăcit creierii Elena, nu știu ce i-a făcut. Fata asta nu mai merită respect din partea mea

Strategiile se înmulțesc cu gândul la marea finală și marele premiu. Care vor fi planurile concurenților în drumul spre finală, dar și de ce discuții au parte, puteți vedea joi, la Kanal D, de la ora 20.00.

 

Încep jocurile individuale. Se apropie marea finală „Survivor România'

Prezentatorul „Survivor România' va anunța oficial startul individualelor: „Astăzi dăm startul jocurilor individuale!', va spune prezentatorul la începutul ediției de joi 

În urmă cu o săptămână,  Daniel Pavel, gazda show-ului Survivor România a anunțat startul jocurilor individuale. Doi Faimoși și patru Războinici se vor lupta pentru marele trofeu.

„Zanni, Elena, Albert, Maria, Marius și Andrei, de săptămâna viitoare trecem la individuale. Veți avea jocurile individuale. Fiecare dintre voi trage pentru el, pentru ceea ce înseamnă rămânerea în competiție, din punct de vedere psihic, fizic și mental’, a anuntat prezentatorul emisiunii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare