; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Damon Wayans 1

Noi probleme pe platourile serialului „Armă mortală”. Încă un actor părăsește producția

04 October 2018

Nici nu s-a integrat bine nou-venitul Seann William Scott în distribuție, după debarcarea neașteptată a lui Clayne Crawford, că alte probleme au apărut pe platourile serialului „Armă mortală' / „Lethal Weapon', difuzat și la noi de Film Now.

La numai câteva luni de la plecarea lui Clayne Crawford, a venit rândul lui Damon Wayans, actorul care-l interpretează pe Roger Murtaugh, să anunțe că va părăsi serialul „Armă mortală' la sfârșitul celor 13 episoade comandate de canalul Fox pentru sezonul 3. În timpul unui interviu acordat site-ului Eurweb.com, Damon Wayans a declarat că este foarte hotărât să plece:

„Voi părăsi serialul în decembrie, anul acesta. Nu știu ce vor să facă producătorii în continuare, dar știu ceea ce voi face eu. Am 58 de ani, sunt diabetic și lucrez 16 ore pe zi', și-a explicat actorul decizia.

Ceea ce înseamnă că dacă vor fi comandate episoade suplimentare pentru acest sezon, sau un sezon următor, acestea vor fi fără Wayans. Asta dacă actorul nu va fi convins cumva să nu plece…

„M-am săturat. Așa cum zice și Murtaugh: sunt prea bătrân pentru rahaturile astea. Vreau să mă reîntorc pe scenă și să-mi regăsesc surâsul', a mai spus Damon Wayans.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare