; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tudor Furdui_Microbist de Romania (11)

Noi probe îi așteaptă pe concurenții „Microbist de România”: „Water-football” și biathlon de plajă

30 June 2021

Tudor Furdui aduce miercuri, 30 iunie, de la ora 22.00, la TVR 1, episodul 10 al reality-show-ului dedicat celor mai înfocați suporteri. Alte probe spectaculoase și inedite pun la încercare condiția fizică și talentul celor cei zece concurenți de la „Microbist de România'.

După ce au trecut printr-o mulțime de aventuri, după ce au zburat pe sub apă, s-au luptat parte în parte cu rechinii sau au folosit crabii pe post de cai, cei zece suporteri care luptă pentru titlul de „Microbist de România' au parte de noi experiențe în premieră mondială. Pe 30 iunie, vedem ce n-a văzut Parisul: primul meci de fotbal pe apă jucat vreodată, dar și o probă extenuantă – dar foarte amuzantă – biathlon pe plajă. Tudor Furdui fluieră continuarea jocului miercuri seară, de la ora 22.00, la TVR 1.

 Vezi galeria foto >

Sportul în care se vor întrece cei zece destoinici în ediția cu numărul 10 „Microbist de România' a fost botezat „fotbal de apă' (sau „water-football', pentru amatorii de englezisme) și nimeni nu l-a mai jucat vreodată, pentru că arbitrul nu fluieră startul dacă mingea nu sare. Terenul este o lagună cu apă de 10-15 centimetri. Mingea trebuie să fie mereu deasupra apei, dar piciorul va sta pe nisipul fin de sub apă, ceea ce va face din această probă un adevărat spectacol, mult mai interesant decât orice alt tip de fotbal, inclusiv cel pe consolă… Dacă experiența celor care au jucat fotbal profesionist își va spune cuvântul, ori dacă se va dovedi că, pe o suprafață acvatică, poate câștiga oricine, indiferent cât fotbal a jucat, aflăm miercuri seară, la „Microbist de România'.

La proba individuală, cei 10 ambasadori încearcă un nou sport, biathlonul de plajă, care presupune o cursă desfășurată jumătate prin apă, jumătate pe uscat, dar cu echipament de snorkeling pe toată durata evoluției (mască, tub și labe). Rezultatul – o probă în care pe concurenți îi trec… toate apele, dar foarte distractivă pentru privitori.

Concursul „Microbist de România' se apropie de final. Cine va fi, oare, primul Campion Național la… Microbism? Clasamentul poate suferi oricând modificări, pentru că jocul se încheie doar atunci când fluieră arbitrul. Adică, peste încă un episod. Cu ochii pe ceas, Tudor Furdui ne așteaptă la TVR 1 miercuri, 30 iunie, de la 22 fix, la o nouă întâlnire cu „Microbist de România'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare