Homepage  / Televiziune

Cine este Ilinca Bendeac la de „Românii au talent”. Balerina de opt ani i-a lăsat fără cuvinte pe membrii juriului

Cine este Ilinca Bendeac la de „Românii au talent”. Balerina de opt ani i-a lăsat fără cuvinte pe membrii juriului
4

de Cristina Țapu,

O nouă ediție a emisiunii Românii au talent a avut loc pe 12 aprilie la PRO TV. Oameni talentați, cu mic cu mare, au urcat pe scenă și au încercat să demonstreze că merită un loc în marea finală. Doar unii dintre ei i-au impresionat, însă pe exigenții jurați!

Ilinca Bendeac i-a lăsat fără cuvinte pe membrii juriului

În vârstă de doar opt anișori, Ilinca Bendeac din Constanța a realizat că dansul poate aduce schimbări semnificative în viața ei. Ea a participat la diverse competiții de dans și a devenit cunoscută și în afara țării datorită videoclipurilor pe care le împărtășește pe platformele online precum YouTube, Instagram sau TikTok.

„Când eram bebeluș, mi-a zis mami că atunci când stăteam pe burtă, îmi aduceam capul la fund și când stăteam pe spate, stăteam sfoară. La 4 ani și jumătate m-a dus la teatru, dar nu îmi place, pentru că nu dansam, iar profesoara mea m-a dus la dans.

ilinca-bendeac-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Dansez 6 zile pe săptămână. Îmi place să dansez și asta vreau să fac pe mai departe”, a declarat Ilinca Bendeac. Micuța dansatoare a urcat pe scena de la „Românii au talent” și a reușit să obțină doar laude din partea juraților care ai fost foarte impresionați de numărul pe care aceasta l-a prezentat.

Dragoș Bucur a fost cucerit când a văzut-o, spunându-i: „Ești o apariție absolut fermecătoare și surprinzătoare.” La rândul ei, micuța a replicat: „Mulțumesc! Eu sunt Ilinca Natalia Bendeac” .Mihai Bobonete a intervenit: „Noi o să îi spunem Ilinca pentru că numele de familie nu se poate pronunța pe Pro TV o perioadă”. Micuța împarte același nume cu actorul Mihai Bendeac, fost jurat în emisiunea „iUmor” de la Antena 1.

Numărul de dans prezentat de către Ilinca i-a impresionat pe jurați, care i-au acordat patru de DA, iar Ilinca a trecut astfel în etapa viitoare a competiției de la PRO TV.

Concurenții care au trecut în etapa următoare în ediția din 12 aprilie

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Nicole Bucevschi, Dionysios Pasas, Aerial Sisters, Aerostar, Sara Tîrnoveanu, Georgiana Barbu și Cristian Mihai, Două perechi de frați, Rogue, David și Dragoș Tudor, Ilinca Bendeac, Anne Klinge, An Theos și Sara Budeanu. 

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Alți concurenți cu momente senzaționale vor veni în fața juraților pentru a arăta că au ceea ce le trebuie pentru a fi sub lumina reflectoarelor pe cea mai importantă scenă! Nu ratați nicio ediție din sezonul #14fenomen Românii au talent. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO. 

Sursă foto: Pro TV

Citește și:




Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton