; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Órfãos da Terra

Noi modificări în grila Happy Channel. Ce se va întâmpla cu serialul brazilian „Orfanii unei națiuni”

10 November 2020

Noi modificări apar în grila postului de televiziune Happy Channel, de luni 16 noiembrie.

Serialul brazilian „Orfanii unei națiuni' își schimbă ora de difuzare și va putea fi văzut din 16 noiembrie de la ora 23.00, cu o oră mai târziu față de cum este transmis în prezent pe post.

În intervalul orar rămas liber, adică de la ora 22.00, postul va redifuza primul sezon al serialului turcesc „Femeie în înfruntarea destinului', fiind a doua oară când Happy Channel va transmite această producție.

Încã de la lansarea primului sezon, în 2017, serialul turcesc a adunat numeroase premii în palmares: în 2019, premiul pentru ‘Cel mai bun serial tv’ la gala „Kemal Sunal Culture and Art Award’, iar în 2017, la Tokyo Drama Awards, serialul a primit mai multe premii, printre care: ‘Special Award’, „Best Actress’ (pentru Özge Özpirinçci) și ‘ Best Child Actor’ (pentru cei doi copii din serial: Kübra Süzgün and Ali Semi Sefil). Şi în anul 2018 serialul turcesc şi-a adjudecat un premiu, de aceastã datã la categoria Cea mai bună dramă internațională’,  din cadrul Tokyo International Drama Festival.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare