Homepage  / Vedete / Vedete străine

Noi informații în cazul telenovelistului Pablo Lyle, acuzat de omor. Ce s-ar putea întâmpla până la proces

Noi informații în cazul telenovelistului Pablo Lyle, acuzat de omor. Ce s-ar putea întâmpla până la proces

de Redactia Tvmania

Luna aceasta se împlinesc doi ani de când Pablo Lyle trăiește în arest la domiciliu în Miami și nu are voie să se întoarcă în Mexic pentru a locui sau a munci, după ce a fost acuzat de omor involuntar.

Incidentul de la care a pornit totul, scrie Miami Herald, s-a petrecut pe 31 martie 2019, când, într-un caz de violență pe șosea înregistrat de camerele video, telenovelistul i-a tras un pumn unui bărbat de 63 de ani, acesta murind patru zile mai târziu, la spital.

Ulterior, actorul a fost acuzat de omor involuntar și plasat în arest la domiciliu, în Miami – Lyle având asupra lui nonstop și un dispozitiv de supraveghere personală. 

Iată că acum apar noi vești despre arestul său la domiciliu în orașul Miami, măsură care a fost dictată de autoritățile din acel oraș, după moartea domnului Juan Ricardo Hernández. Potrivit rapoartelor difuzate de programul de televiziune Suelta la Sopa, se vorbește despre o nouă moțiune care a fost promovată recent de avocații actoruluo și care ar putea să-l favorizeze cu judecarea în stare de libertate,  în timp ce rămâne în așteptarea procesului pentru a primi sentința mult-așteptată.

În cadrul respectivei emisiuni televizate a fost prezentată o copie a unui document legal, care detaliază cererea pe care Lyle ar fi făcut-o cu doar câteva luni în urmă, pentru a modifica condițiile arestului său la domiciliu.

Prezentatorii emisiunii au subliniat, de asemenea, cât de importantă este aprobarea acestei petiții pentru Lyle, întrucât în ​​acest fel actorul ar putea părăsi casa în orice moment al zilei. Trebuie remarcat faptul că prezentatorul care a citit documentul a afirmat, de asemenea, unul dintre avocații actorului, Philip Reizenstein, a spus că totul are legătură cu comportamentul bun pe care l-a avut Pablo în timpul procesului. 

De ce s-a amânat sentința lui Lyle

Data la care Pablo Lyle va fi judecat la Miami, după ce a fost acuzat de omor involuntar în martie 2019, a fost amânată ca urmare a solicitării avocaților actorului. 

O judecătoare a acceptat solicitarea de amânare a procesului, după ce Bruce Lehr, avocatul lui Lyle a solicitat mai mult timp pentru a-și putea pregăti apărarea. Astfel, sentința pe care Lyle o așteatpă de 2 ani va fi dată pe 7 iunie, în loc de 15 martie, cum era inițial programat procesul de judecată.

Conform Asspciated Press ședința de amânare a problemei a avut loc joi, prin intermediul ZOOM unde au participat Philip Reizenstein, celălalt avocat al apărării al actorului, și procurorul Eileen Keeley.

Lyle speră să rezolve în instanță acuzația împotriva sa pentru presupusa crimă a lui Juan Ricardo Hernández, care a avut loc pe 31 martie trecut.

În prezent, Lyle locuiește în Miami cu sora lui și poartă un monitor de geolocalizare pe gleznă pentru a i se urmări mișcările.

Anterior, judecătorul Fernández-Karavetsos îi refuzase permisiunea de a se întoarce în țara sa. Cu toate acestea, ea a fost cea care i-a acordat actorului avantajul de a se putea deplasa fără restricții folosind dispozitivul electronic menționat.

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton