; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina pistol asia

Noi informații despre sezonul 4 „Asia Express”. Show-ul nu se va mai filma în Asia

28 April 2021

Fără îndoială show-ul „Asia Express' de la Antena 1 a fost marele absent al grilei de primăvară. 

Din cauza pandemiei, dar și a faptului că Gina Pistol a născut, filmările au fost amânate pe o perioadă îndelungată. Se pare însă că producătorii emisiunii au reluat de curând planurile, iar pregătirile sezonului 4 „Asia Express' au început. 

Preselecțiile posibilelor vedete participante au început deja, mai mult se pare că în mediul online circulă deja o listă cu posibile celebrități pe care le-am putea vedea anul acesta în competiție. 

 Conform publicației Click! filmările vor începe după Paște și nu se vor mai desfășura în Asia.  Din cauza situației actuale producătorii au fost nevoiți să se adapteze și să aducă o serie de schimbări formatului. 

 Unde se va filma al patrulea sezon „Asia Express'.

Aceeași publicație anunță că vedetele participante și echipa de producție se vor confrunta cu noi situații extreme și temperaturi ceva mai scăzute, pentru că filmările vor avea loc în Turcia. 
Astfel, dacă în 2017 s-a filmat pe traseele Hạ Long – Bangkok – Vietnam – Laos –  Cambodgia – Thailanda, în 2018 pe Negombo – Mumbai – Sri Lanka – India, iar în 2019 pe traseul Lucena – Taipei, pentru 2021 se iau în considerare zonele Sochi, Rize, Trabzon.
Încă nu se știe cine va prezenta noul sezon. Un lucru este cert. Nu o vom revedea pe Gina Pistol, având în vedere că în urmă cu doar două luni a devenit mamă. 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare