Modifica setarile cookie
Homepage  / Vedete româneşti

Noi imagini de pe platoul de filmare al emisiunii „Chefi la cuțite”. Chef Abou Zaki a avut parte de o surpriză de proporții

de Cristina Țapu,

Filmările noului sezon „Chefi la cuțite” sunt în plină desfășurare, iar pe pagina oficială de Instagram a emisiunii apar constant noi imaginii de pe platoul. Locul chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu va fi ocupat de patru bucătari cu experiență și realizări remarcabile în domeniul gastronomic.

Noi imagini de pe platoul de filmare al emisunii „Chefi la cuțite”

Fimările pentru noul sezon au demarat încă de luna trecută, iar noii jurați și-au asumat cu succes rolurile lor. Primele instantanee din culisele filmărilor au fost distribuite pe platformele de socializare. Richard Abou Zaki a fost subiectul unei surprize plăcute pe platoul de filmare, deoarece fiica sa i-a făcut o vizită neașteptată.

„Vizită surpriză pentru Chef @richardabouzaki! Fetița sa a venit azi pe platourile de filmare ale noului sezon Chefi la cuțite!”, este mesajul postat pe contul oficial de Instagram al emisiunii. Mesajul a fost însoțit de două fotografii în care apare bucătarul, ținându-și în brațe fetița.

Chef Richar Abou Zaki gătește de la 8 ani și are un palmares impresionant

Chef Richard Abou Zaki e îndrăgostit de bucătărie încă de când era copil. Gătește de la vârsta de 8 ani, când rămânea singur acasă pentru că mama lui lucra într-o fabrică. S-a născut la Piatra Neamț, dar a plecat în Italia la vârsta de 5 ani alături de familie. Și-a început cariera ca chef de partie în celebrul restaurant Le Gavroche, primul restaurant cu 3 stele Michelin din Anglia.  

După un an și jumătate s-a întors în Italia, la Modena, unde a lucrat ca sous-chef alături de faimosul Chef Massimo Bottura la Osteria Francescana, un restaurant cu trei stele Michelin clasat pe locul 1 pe lista celor mai bune 50 de restaurante din lume de două ori.  

După mai bine de 3 ani petrecuți aici și-a deschis propriul restaurant, Retroscena, restaurant ce a primit o stea Michelin la numai 8 luni după inaugurare. Astfel, Richard a devenit unul dintre cei mai tineri chefi din Italia recompensat cu o stea Michelin.

VEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce spune cheful Richard Abou Zaki despre participarea sa la emisiune

„Toată viața mi-a plăcut să am provocări, asta m-a făcut mereu să mă dezvolt. Să fiu în juriu la Chefi la Cuțite este pentru mine o oportunitate extraordinară de a transmite pasiunea pe care eu o am pentru bucătărie și de a inspira oamenii pasionați de acest domeniu. În fiecare zi vreau și simt nevoia să învăț ceva nou și sunt bucuros că asta se va întâmpla alături de atât de mulți oameni pasionați de bucătărie.  

Eu am o foame de viață, de a face lucruri, pe care vreau să o transmit și celorlalți. Am pornit de la 5 angajați, acum coordonez o echipă de 45 și tot ce am realizat are la bază această bucurie de a face lucruri. Sper să deschid o ușă spre o nouă perspectivă asupra bucătăriei, o bucătărie dinamică și contemporană”, a declarat Chef Richard Abou Zaki. 

Sursă foto: Antena 1 – Instagram Chefi la Cuțite

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
 
 
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te