Homepage  / Vedete româneşti

Laura Cosoi, tablou emoționant de familie alături de cele patru fiice: „Un nou început. Mulțumim, viață!”

Laura Cosoi, tablou emoționant de familie alături de cele patru fiice: „Un nou început. Mulțumim, viață!”
15

de Cristina Țapu,

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean traversează o perioadă plină de emoții și de fericire, căci cea de-a patra fiică a lor a venit pe lume în urmă cu doar câteva zile. Actrița, foarte activă pe pagina personală de Instagram, a distribuit o nouă imagine pe rețelele de socializare, în care apare alături de familia sa, în formula completă, cu cele patru fete.

Laura Cosoi, fotografie de familia alături de soț și cele patru fiice

Laura Cosoi a născut în urmă cu doar câteva zile o fetiță care poartă numele de Aida. Nașterea a fost naturală, fără complicații, iar actrița a revenit acasă. Spre bucuria și surprinderea fanilor, Laura a distribuit pe Instagram o imagine în care apare alături de soțul său și de cele patru fiice pe care le au împreună. Admiratorii i-au adresat nenumărate complimente și au felicitat-o pentru familia frumoasă pe care o are.

Aida 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„V-am văzut la biserică. Eram înauntru cu fetița mea în capelă. Te admir mereu ! Curajul tău, energia ta, feminitatea ta. Ești wow! Pur și simplu ești de admirat, sunteți de admirat și sunteti un exemplu de familie. Familie în adevăratul sens al cuvantului”, „Cosmin este cel mai fericit că este înconjurat de atâtea femei, pe lângă o mamă eroină și un tată erou”, „Ce frumoși sunteți la trup și la suflet!”, au fost o parte dintre comentariile pe care fanii le-au scris.

În plus, Laura a distribuit și imagini în care micuța Aida doarme liniștită în patul părinților. Așa cum era de așteptat, și aceste cadre au fost apreciate de către mii de fani care i-au transmis artistei cele mai bune gânduri. „Felicitări și lui Cosmin că va susține atât de mult și formați așa o pereche minunată”, „Ce imagini superbe!”, au scris aceștia.

laura-cosoi-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 15

Aida s-a născut pe 28 iulie

Pe 28 iulie, Laura Cosoi a devenit mămică pentru a patra oară! Actrița a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar anunțul a fost făcut chiar de ea pe contul său de Instagram. Laura și Cosmin Curticăpean mai au împreună trei fetițe, iar anul acesta au împlinit 12 ani de relație și 9 ani de căsătorie.

Cosmin este cel care a făcut-o să creadă din nou în dragoste și soțul ideal, conform artistei. Cei doi se cunosc de mai bine de 2 decenii și au o relație de 12 ani. Anul acesta au împlinit 9 ani de căsătorie, iar Laura se declara la fel de îndrăgostită ca în prima zi.

„N-am fi putut să nu fim împreună, e clar. Suntem făcuți să fim împreună și nu cred că pot să simt vreodată mai mult decât simt pentru el. El e un om extrem de… familist sună așa, dar e extrem de implicat în tot ce înseamnă relația.

Și faptul că el mă vede ca în prima zi, el nu s-a schimbat absolut deloc nici în momentele noastre cele mai intime ca să spun așa, el a rămas la fel de pasional ca prima oară, adică e ceva fantastic. Nu am apucat, după 10 ani, să ne săturăm unul de celălalt, încă tânjim după momentele astea în care să existe momentele noastre”, povestea Laura Cosoi, atunci când a fost invitată la podcastul moderat de către Mihai Morar.

Sursă foto: Instagram Laura Cosoi

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton