Homepage  / Vedete străine

Noi imagini cu Bruce Willis, după ce a fost diagnosticat cu demență. Actorul a fost surprins la plimbare în Los Angeles

Noi imagini cu Bruce Willis, după ce a fost diagnosticat cu demență. Actorul a fost surprins la plimbare în Los Angeles
15

de Cristina Țapu,

Bruce Willis, în vârstă de 69 de ani, trece prin momente cumplite după ce a fost diagnosticat cu afazie și demență. Actorul s-a retras din lumina reflectoarelor, iar rare au fost ocaziile în care fanii l-au putut vedea, excepție făcând pozele cu el pe care fiicele sale, actuala soție și Demi Moore le distribuie pe rețelele de socializare. Recent, Bruce Willis a fost fotografiat de către paparazzi de peste Ocean în timpul unei plimbări cu mașina în cartierul Studio City din Los Angeles, California.

Noi imagini cu Bruce Willis după ce a fost diagnosticat cu demență

Bruce Willis a fost fotografiat stând pe scaunul din dreapta al unui vehicul. Privirea actorului era pierdută, iar actorul prezenta un aer vizibil slăbit, semn că problemele de sănătate cu care se confruntă în ultimul timp și-au pus amprenta serios asupra fizicului și psihicului său. Conform presei de peste Ocean, Bruce Willis și-a pierdut capacitatea de a comunica și este lipsit de energie.

Actorul din „The Sixth Sense”, care este tatăl a cinci fete – Mabel Ray, 12 ani și Evelyn, 10 ani, pe care le are cu soția sa Emma Heming Willis, 46 de ani și Rumer, de 36 de ani, Scout, de 33 de ani și Tallulah, de 30 de ani, din căsnicia cu Demi Moore, 61 de ani, a fost însoțit de bodyguarzi în timpul plimbării, după cum au dezvăluit niște surse pentru jurnaliștii de la Daily Mail.

*EXCLUSIVE* Bruce Willis enjoys a relaxing ride out and about in Studio CityIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Bruce Willis se confruntă cu grave probleme de sănătate și a fost nevoit să se retragă din lumina reflectoarelor mai repede decât și-ar fi dorit. Momentan, actorul se află acasă, iar cei apropiați au grijă de el așa cum pot mai bine, ținând cont că actorul a fost diagnosticat cu demență.

Tallulah, fiica cea mică a actorului Bruce Willis și a lui Demi Moore, a făcut în urmă cu câteva luni o dezvăluire neașteptată. Aceasta a dezvăluit că a fost diagnosticată cu autism în cursul anului 2023.

bruce-willis-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 15

Autismul este o tulburare caracterizată printr-un spectru larg de dificultăți în comunicare și interacțiune socială, împreună cu modele repetitive de comportament, interese restrânse și sensibilități la stimuli senzoriali. Aceste dificultăți pot varia semnificativ de la persoană la persoană, având forme mai ușoare sau mai severe.

Persoanele cu autism pot avea dificultăți în înțelegerea și interpretarea emoțiilor celorlalți, în dezvoltarea și menținerea relațiilor sociale și pot prezenta interese sau activități repetitive. Sensibilitățile la stimuli senzoriali, cum ar fi sunetele puternice sau lumina strălucitoare, pot fi și ele prezente.

Familia îi este aproape lui Bruce Willis în această perioadă atât de dificilă

Bruce Willis a fost diagnosticat, în urmă cu câțiva ani, cu o demență frontotemporală, iar diagnosticul primit din partea medicilor l-a determinat să se retragă din actorie întrucât capacitatea sa de a reține replicile sau de a comunica eficient au scăzut considerabil.

Familia îi este aproape în această perioadă, iar fosta soție, Demi Moore și actuala soție, Emma Heming s-au aliat pentru a-i face actorului viața mai ușoară și a-i fi aproape în această luptă cu boala.

„Este greu pentru persoana diagnosticată, este greu și pentru familie. Iar asta nu este diferit pentru Bruce, pentru mine sau pentru fetele noastre. Când se spune că aceasta este o boală care afectează întreaga familie, chiar este”, dezvăluia Emma, în cadrul unei emisiuni.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton