Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose, noi imagini adorabile cu fiul ei, Sasha. Cum se distrează cei doi: „Îl învăț ce înseamnă succesul!”

Theo Rose, noi imagini adorabile cu fiul ei, Sasha. Cum se distrează cei doi: „Îl învăț ce înseamnă succesul!”
13

de Cristina Țapu,

Theo Rose, în vârstă de 26 de ani, este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, în momentul actual. Concertele sale adună mii de oameni, iar piesele sale reușesc să ajungă întotdeauna în topurile muzicale. Atunci când nu se află pe scenă, la emisiuni sau în studio, Theo petrece timp alături de fiul său, Sasha. Iată ce imagini adorabile a distribuit recent artista!

Imagini adorabile cu Sasha, fiul de nouă luni al lui Theo Rose

Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian are deja 9 luni și adoră să se joace alături de mama sa, așa cum reiese din imaginile pe care artista le-a distribuit recent pe pagina personală de Instagram. În cadrul unui clip video de la secțiunea InstaStory, Theo Rose a apărut în timp ce își îmbrățișa copilul.

Într-un alt filmuleț adorabil, Sasha încearcă să prindă baloanele de săpun pe care le face mama sa, spre amuzamentul acesteia. În descrierea acestui clip, Theo a scris un mesaj profund: „Îi explic ce înseamnă succesul”.

theo-rose-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Deși are o agendă încărcată, Theo găsește întotdeauna timpul necesar pentru a petrece momente cu fiul său. Întrebată care este motivul pentru care a ales să nu distribuie imagini în care fața copilului să se poată vedea, artista a oferit un răspuns cât se poate de clar.

„Odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru și postat în aceleași condiții și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan, pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a mărturisit Theo Rose, pe pagina contului personal de Instagram.

Anul 2024 este unul deosebit de important pentru Theo Rose. Conform celor de la Cancan, în vara aceasta, ea și Anghel Damian își vor uni destinele și vor deveni, în mod oficial, soț și soție.

theo-rose-10Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 13

Theo Rose și Anghel Damian se vor căsători vara aceasta

Theo are doar cuvinte de laudă la adresa celui care îi va deveni soț și consideră că Anghel Damian este cel mai inteligent și tandru bărbat pe care l-a cunoscut.

Artista este impresionată de inteligența lui Anghel Damian și recunoaște că fiecare zi în preajma acestuia este un motiv de bucurie. Cei doi formează o echipă și în viața personală și în cea profesională și totul pare să le meargă ca pe roate.

Sursă foto: Instagram Theo Rose

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton